Ο Αρναούτογλου παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου – Κωνσταντάρα: «Όλοι έχουμε πέσει στην παγίδα»

Ο Αρναούτογλου παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου – Κωνσταντάρα: «Όλοι έχουμε πέσει στην παγίδα»

Όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Την άποψή του για την «επίθεση» που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 άνοιξε το θέμα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2 και σχολίασε τη διαμάχη μεταξύ των δύο προσώπων.

«Χθες η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία επίθεση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Δεν κατάλαβα τι έχει γίνει, προφανώς κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Εγώ την Κατερίνα την έχω σαν κόρη μου, είχε έρθει 17-18 χρονών σαν ρεπόρτερ στο πρωινό. Την έχω στην καρδιά μου, γιατί είναι πολύ γλυκό πλάσμα και δεν ξεχνάει, πολύ σημαντικό αυτό», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Με τον Λάμπρο έχουμε μία πάρα πολύ ωραία τυπική σχέση. Το μόνο που θα ήθελα να αποφύγουν τα παιδιά είναι αυτές οι δημόσιες καταγγελίες. Αν μπορεί αυτό η ελληνική τηλεόραση κάποια στιγμή να το προσπεράσει.

Όλοι πέσαμε κάποια στιγμή σε αυτά τα σφάλματα. Κάποιος σου επιτίθεται, άλλος σε τσιγκλάει επίτηδες, σου βάζουν το φυτίλι γιατί είναι στην απ’ έξω, στην αφάνεια δεν τους δίνει κανείς σημασία. Σου λέει: θα πετάξω εγώ τη βόμβα κι αν σκάσει, καλώς», σχολιάζει ο παρουσιαστής μέσα από τον Sfera 102,2.

«Η τηλεόραση δεν είναι για να λες τα προσωπικά σου. Αυτό είναι κατακριτέο από μένα πάρα πολύ. Κάνε μία συνέντευξη και δωσ’ το, ρε φίλε, αν θέλεις. Την ώρα που κάνεις εκπομπή όμως δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα. Και ξαναλέω: όλοι το έχουμε κάνει, όλοι έχουμε καταχραστεί τον τηλεοπτικό αέρα κάποια στιγμή», σημειώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Καλό είναι να συγκρατούμε την όλη ιστορία και να μην το κάνουμε. Δώσε μία συνέντευξη και πες το, εάν υπάρχει κάτι. Δεν μπορώ όμως εγώ, την ώρα που παρακολουθώ ένα πρόγραμμα επειδή θέλω να ψυχαγωγηθώ, να αρχίσω να ακούω τα προσωπικά σου και μετά να απαντάει ο άλλος. Δεν το λέω προσωπικά στην Κατερίνα, γενικά μιλάω», επισήμανε κλείνοντας το θέμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.