Eurovision: Η Παπαρίζου δέχθηκε πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα πριν τη Σάττι – Γιατί δεν δέχθηκε

Eurovision: Η Παπαρίζου δέχθηκε πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα πριν τη Σάττι - Γιατί δεν δέχθηκε

Η Ελλάδα ήθελε την Έλενα Παπαρίζου στη φετινή Eurovision

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha, ”Super Κατερίνα”, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι η Έλενα Παπαρίζου, δέχτηκε, από πολύ νωρίς το καλοκαίρι, πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στην Eurovision 2024, με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας, της χώρας μας στον διαγωνισμό.

Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε, με αποτέλεσμα, να κινηθούν στην επόμενη τους επιλογή, η οποία ήταν η Μαρίνα Σάττι. Παρ’ όλα αυτά, η Έλενα Παπαρίζου και η ομάδα της δεν αποκλείουν μια μελλοντική συμμετοχή στον διαγωνισμό, όταν και η ίδια θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Eurovisionfun.com, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για την επιλογή της Έλενας Παπαρίζου για την θέση της σχολιάστριας της μετάδοσης της Eurovision 2024, αλλά και για την εκπομπή που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει η ίδια, με αφορμή και τη συμπλήρωση 50 ετών παρουσίας της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Με την επέτειο φέτος των 50 ετών της παρουσίας της χώρας μας στο διαγωνισμό και το γενικότερο restart που επιχειρεί η ΕΡΤ, η επιλογή που προκρίνεται για τη θέση της σχολιάστριας, είναι αυτή της Έλενας Παπαρίζου, της μοναδικής μας νικήτριας στον θεσμό, με ένα ακόμα πρόσωπο φυσικά να την πλαισιώνει.