Ουγγαρέζος: «Μου είχε προτείνει ο Μητσοτάκης να δουλέψω μαζί του, αλλά σε αυτές τις δουλειές πάντα έκανα λάθος» (VIDEO)

Ουγγαρέζος: «Μου είχε προτείνει ο Μητσοτάκης να δουλέψω μαζί του, αλλά σε αυτές τις δουλειές πάντα έκανα λάθος» (VIDEO)

Αποκάλυψη Ουγγαρέζου για την πρόταση δουλειάς από τον Μητσοτάκη

Για την ζωή του, μετά την περάτωση του μεταπτυχιακού, μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην ημέρα που μίλησε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να δουλέψει μαζί του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο σε μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αναφερόμενος στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

«Εγώ ήμουν αυτός που έλεγε τα ανέκδοτα, τραγουδούσα, όμως ήμουν και καλός στα μαθήματα. Ήμουν καλός μαθητής και πέρασα στο πανεπιστήμιο, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και με πολύ καλούς βαθμούς με πήραν στο LSE».

«Έκανα μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επικοινωνία. Εκεί σου κάνουν μια ξενάγηση και σου βάζουν ένα φυτίλι ότι “Είστε οι καλύτεροι, είστε οι ελίτ. Όταν θα πας στη χώρα σου, όχι μόνο θα βρεις δουλειά, θα είσαι από τις πρώτες επιλογές και οι απόφοιτοι του LSE θα σε βοηθήσουν και θα σε προωθήσουν”. Τίποτα από όλα αυτά, έρχομαι εδώ και κάνω τα βιογραφικά μου. Εγώ έχω τελειώσει επιστημονικός συνεργάτης σε βουλευτή».

«Πάω λοιπόν μόνος μου και βάζω τα βιογραφικά μου σε όλες τις θυρίδες στη Βουλή. Μόνο δύο με κάλεσαν στο γραφείο τους. Ο ένας ήταν ο Πρωθυπουργός που μόλις είχε γίνει βουλευτής. Μου είχε προτείνει να δουλέψω μαζί του. Μετά πήγα στις δημόσιες σχέσεις, όσο καλά και να προσπαθούσα να κάνω την δουλειά μου, πάντα έκανα κάτι λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά.