Survivor: «Σκοτωμός» Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι και αυστηρή προειδοποίηση Λιανού (VIDEO)

Survivor: «Σκοτωμός» Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι και αυστηρή προειδοποίηση Λιανού (VIDEO)

Από το πρώτο λεπτό της εισόδου του στο φετινό Survivor, ο Σωτήρης Λαμάι, ο νέος παίκτης των Μαχητών, έδειξε τις διαθέσεις του: να κοντραριστει με τον Αλέξη Παππά

Η κόντρα των δυο που μπορεί να άρχισε ως αστείο, φάνηκε από το πρώτο συμβούλιο ότι δεν θα ήταν κάτι από. Και στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21.01.2024) η ένταση “χτύπησε” κόκκινο.

Τα όσα ειπώθηκαν, ανάγκασαν τον Γιώργο Λιανό να απευθύνει ηχηρότατη προειδοποίηση: χειροδικία σημαίνει αποβολή.

Η κόντρα των δυο ξεκίνησε… νωρίς.

«Έχει διάθεση για βρισιές»

«Το περίεργο ήταν ότι είχαμε τις καινούριες παρουσίες μέσα στο παιχνίδι κι ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο. Κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο, με είπε “μαλ***”, αλλά μετά το πήρε πίσω και είπε “ρε Άλεξ””, είπε στην κάμερα του Survivor ο Αλέξης Παππάς.

Και συνέχισε: «Είναι κάποια πράγματα που ήταν ψιλοάκομψα και δεν είναι ωραίο να τα ακούς. Γενικά δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία και να υποβαθμίζω τον εαυτό μου και τη νοημοσύνη μου… Κάτι άλλο που άκουσα και δεν μου άρεσε, είναι στην αρχή του αγώνα, στην προσπάθειά του να μου επικοινωνήσει το ποιος είναι, πέταξε ότι είμαστε “ψευτοcelebrities”, κάπως έτσι.

Αχρείαστα σχόλια, τα οποία δημιουργούν μια αναταραχή. Φαίνεται ότι έχει διάθεση για βρισιές, κάτι το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Όταν κάποιος από την πρώτη μέρα ξεκινάει έτσι, φαίνεται ότι έχει μια προκατάληψη, είναι σαν να είπε από την πρώτη μέρα “θα μπω για να κοντραριστώ με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Εμένα δηλαδή. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς κιόλας για να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις και να μην τα βρίσκουμε».

Ο Σωτήρης Λαμάι έδειξε ότι στόχος του ήταν να αποπροσαματολίσει τον Αλέξη Παππά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, ο παίκτης των Μαχητών στου Survivor κορόιδευε τον αντίπαλό του, ζητώντας από τους συμπαίκτες να κάνουν ησυχία για να μην… ξυπνήσει ο Παππάς!

Τόσο μετά τον αγώνα όσο και στο Συμβούλιο, οι δυο άνδρες πήραν το λόγο αλλά τελικά δεν η φωτιά όχι μόνο δεν έσβησε, αλλά δυνάμωσε ακόμη περισσότερο!

Ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε τον Σωτήρη Λαμάι ότι τον απείλησε πως θα του ρίξε μπουνιά αλλά ο παίκτης των Μπλε παρουσίασε τη δική του οπτική για ό,τι έγινε και τελικά ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους.

Θέση πήρε και ο παρουσιαστής του Survivor, που ξεκαθάρισε ότι ναι μεν το πώς ο καθένας διαχειρίζεται τα νεύρα του είναι δικό του θέμα αλλά «αυτό που δεν δεχόμαστε με τίποτα είναι η σωματική βία. Αν συμβεί κάποια χειροδικία, αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως οδηγεί από το Survivor», διεμήνυσε.

Πηγή: newsit.gr