Σάββας Γκέντσογλου στο Survivor: «Τεράστιο μέγεθος η ΑΕΚ, ήταν όνειρό μου να παίξω (VIDEO)

Σάββας Γκέντσογλου στο Survivor: «Τεράστιο μέγεθος η ΑΕΚ, ήταν όνειρό μου να παίξω (VIDEO)

Ο Σάββας Γκέντσογλου μίλησε στο Survivor για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο καθώς και για το όνειρό του να παίξει στην ΑΕΚ

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Σάββας Γκέντσογλου μπροστά στην κάμερα του Survivor. Ο 34χρονος πρώην άσος των γηπέδων ανέφερε ότι παρότι πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο όσο αντέχει.

«Πολλοί με γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο γιατί είμαι αρκετά χρόνια στο άθλημα, αλλά πλέον έχω ξεκινήσει και κάποια άλλα πράγματα επιχειρηματικά. Παρόλα αυτά το ποδόσφαιρο το αγαπάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να το σταματήσω. Θα συνεχίσω να παίζω για όσο αντέχω», τόνισε αρχικά ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: «Έφυγα πολύ μικρός από το χωριό μου για να ακολουθήσω το όνειρό μου να παίξω ποδόσφαιρο και τα κατάφερα. Έπαιξα εκεί που ήθελα να παίξω. Γενικά ευχαριστώ τον Θεό γιατί έχω καταφέρει ότι ονειρευόμουν μικρός. Τώρα πλέον στα όνειρά μου συμπεριλαμβάνονται και άλλου είδους πράγματα. Όμως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα εκεί γιατί είναι η διέξοδός μου όποτε έχω θέματα ή όποτε δεν είμαι καλά».

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και την μεγάλη αγάπη του, την ΑΕΚ και πρόσθεσε ότι ήταν παιδικό όνειρό του να φορέσει τη φανέλα της. «Για ένα παιδί που είναι σε ένα χωριό στην Καβάλα 500 κατοίκων είναι σαν άπιαστο όνειρο να καταφέρει να παίξει στην ΑΕΚ. Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Δεν ήξερα πως, αλλά ήθελα να τα καταφέρω».