Survivor: Αθλήτρια έδωσε τα χέρια με την παραγωγή, ο σύζυγός της ήταν στο παιχνίδι – Τι θα γίνει με Τριαντάφυλλο (VIDEO)

Survivor: Αθλήτρια έδωσε τα χέρια με την παραγωγή, ο σύζυγός της ήταν στο παιχνίδι - Τι θα γίνει με Τριαντάφυλλο (VIDEO)

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό

O Γιώργος Λιανός έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο φινάλε του «I’m a celebrity», αλλά και στον νέο κύκλο του Survivor.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αρχικά, μίλησε για την τηλεθέαση του «I’m a celebrity».

«Δεν πετάμε στα ουράνια με την επίδοση του στους πίνακες τηλεθέασης. Ήταν ένα απαιτητικό πρότζεκτ και σε επίπεδο παραγωγής πήγε όπως έπρεπε. Θα το ξαναέκανα πάντως, με τρέλα», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την κριτική που θέλει. Ο καθένας έχει τη γνώμη του».

Αναφορικά με το Survivor, ανέφερε πως τα κάστινγκ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ στη φάση αυτή γίνεται η τελική επιλογή των Μαχητών.

«Έχουν γίνει συζητήσεις με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τώρα αν αυτές ευοδωθούν και φτάσουμε να τις ξαναδούμε, εγώ δεν έχω κανένα θέμα», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο. «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Έχει κάνει νομίζω ραντεβού με την Acun Medya. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει, έχει και άλλες υποχρεώσεις. Κρατάω μικρό καλάθι πάντα», είπε κλείνοντας.

Επίσης, τα χέρια φαίνεται να έχει δώσει ο Τούρκος παραγωγός και με άτομα που θα πλαισιώσουν τους Διάσημους. Σύμφωνα με την εκπομπή «Γεια σου» αποκαλύφθηκε ότι η Όλγα Πηλιάκη έδωσε τα χέρια με την παραγωγή και φέτος θα την απολαύσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Η αθλήτρια φαίνεται να ήθελε να κινηθεί στα βήματα του συζύγου της, Στέλιου Χανταμπάκη και έτσι από τη νέα χρονιά θα είναι στις πίστες του παιχινιδιού επιβίωσης.

Ο νέος κύκλος του «Survivor» θα βγει στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου του 2024, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί. «Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποια άτομα. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε», είπε. Παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ οι αλλαγές θα είναι πολλές.