Πανικός στο πλατό του My Style Rocks: Χριστίνα σε Μορτασία – «Έχεις μια ξινίλα πάνω σου που λυπάμαι να σε βλέπω (VIDEO)

Πανικός στο πλατό του My Style Rocks: Χριστίνα σε Μορτασία -  «Έχεις μια ξινίλα πάνω σου που λυπάμαι να σε βλέπω (VIDEO)

Ακόμα μια ένταση σημειώθηκε στο «My Style Rocks»

Ακόμα μια ένταση σημειώθηκε στο «My Style Rocks», κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου, με τη Χριστίνα να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Μορτασία.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Χριστίνα έφτασε μπροστά στις συμπαίκτριές της για να ακούσει την κριτική τους. Όταν ξεκίνησε να τη σχολιάζει η Ελεάνα, την προσοχή της Χριστίνας τράβηξε το ύφος της Μορτασίας, το οποίο όπως είπε, ήταν «ξινισμένο».

Μάλιστα, δεν δίστασε να της το πει. «Ρε Μορτασία, γιατί κάνεις έτσι; Χριστέ μου. Έχεις μια ξινίλα πάνω σου που λυπάμαι να σε βλέπω», της είπε, ενώ στη συνέχεια, διέκοψε την Ελεάνα και ζήτησε να ακούσει τη γνώμη της Μορτασίας.

Η Μορτασία με τη σειρά της, είπε: «Έχω πάθει σοκ που σας άρεσε τόσο πολύ. Εγώ σκέψου ήμουν ανάμεσα στο 1 και στο 2. Δεν μου άρεσε καθόλου. Έχεις βάλει λάθος τσάντα. Αδιάφορο το παπούτσι, το σορτσάκι μου φαίνεται χάλια. Βλέπω ότι είχες πάρει το γκρι τζάκετ με τις πούλιες και τώρα βρήκες το ίδιο σε καφέ, με γούνα. Δεν μου αρέσει καθόλου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει ούτε το καλσόν σε όλη τη σιλουέτα. Με μπερδεύουν τα κοψίματα πάρα πολύ».