Χαμός στο My Style Rocks: Εκνευρισμένη η Χριστίνα με τη Μαργαρίτα: «Αν κοιμάσαι, ξύπνα λίγο» (VIDEO)

Χαμός στο My Style Rocks: Εκνευρισμένη η Χριστίνα με τη Μαργαρίτα: «Αν κοιμάσαι, ξύπνα λίγο» (VIDEO)

Toν εκνευρισμό της Χριστίνας Μπίτα προκάλεσε η Γεωργία, καθώς τη βαθμολόγησε με «1», ενώ τη Ντένη με «3»

Οι εντάσεις αποτελούν πλέον, αναπόσπαστο κομμάτι του «My Style Rocks», αφού οι παίκτριες φαίνεται πως «δεν τα βρίσκουν» μεταξύ τους.

Αυτή τη φορά, τον εκνευρισμό της Χριστίνας Μπίτα προκάλεσε η Γεωργία, καθώς τη βαθμολόγησε με «1», ενώ τη Ντένη με «3».

Μη μπορώντας να δεχτεί αυτή την απόκλιση, η Χριστίνα την κατηγόρησε ότι δεν βαθμολογεί με δίκαιο τρόπο, με την Γεωργία να παραδέχεται εν τέλει ότι έχει μια αδυναμία στη Ντένη.




«Της έχω αδυναμία και θέλω να παραμείνει στο παιχνίδι, γιατί νομίζω πως λείπει από αυτό μια γυναίκα σαν τη Ντένη», είπε η Γεωργία, εκνευρίζοντας κι άλλο τη Χριστίνα.

Η ίδια τότε, της είπε να βαθμολογήσει το σύνολό της αντικειμενικά, με τη Γεωργία να της λέει πως δεν της άρεσε τίποτα και να αναφέρει πως έχει δει ξανά τα παπούτσια της και την τσάντα της.

«Το λες εσύ που πας και κατεβάζεις ένα ολόκληρο μαγαζί κάθε φορά; Και ξέρεις ποιο μαγαζί», της είπε η Χριστίνα, με τη Γεωργία να αρνείται τους ισχυρισμούς της.

«Ξέρω τα κομμάτια σου σε όλα τα καταστήματα. Βόρεια, νότια, κέντρο. Αν θες τα κομμάτια τα δικά σου, θα τα βρω κομμάτι κομμάτι και θα στα στείλω. Σου δίνω τον λόγο της τιμής μου, θα τα βρω», είπε η Χριστίνα.

«Μόνη σου μιλάς, μόνη σου συγχύζεσαι, μόνη σου τα ακούς. Είμαι πάρα πολύ σίγουρη για ό,τι λέω, ξέρω τι λέω», συμπλήρωσε η Χριστίνα, ενώ στη συνέχεια, στράφηκε στη Μαργαρίτα που πήρε τον λόγο και της είπε να μην αναφέρει το όνομά της.

«Α καλά, κοιμάσαι πάλι. Αν κοιμάσαι, ξύπνα λίγο. Δεν ανέφερα το όνομά σου, η Γεωργία το ανέφερε. Ό,τι να ‘ναι», είπε ενοχλημένη η Χριστίνα.