Survivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και επιστρέφει στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Survivor All Star: Θρίλερ με τη συνέντευξη του Μαρτίκα - Γιατί δεν προβλήθηκε ποτέ (VIDEO)

Ποιος παίκτης αποχωρεί

Ανδρική υπόθεση είναι αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση στο Survivor All Star μιας και στον τάκο βρέθηκαν τρεις άνδρες, τόσο από την κόκκινη όσο και από την μπλε ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, ύστερα από την ολοκλήρωση των δύο απαιτητικών αγωνισμάτων ασυλίας, υποψήφιος προς αποχώρηση από τον πάγκο των Κόκκινων βγήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να τον… ακολουθήσουν από τον πάγκο της μπλε ομάδας ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης. Για έναν εκ των τριών παικτών του Survivor All Star, λοιπόν, το ταξίδι θα έπρεπε να τελειώσει σε αυτό ακριβώς το σημείο του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη χαμένη ασυλία των Μπλε οδηγεί σε διάσπαση την ομάδα των Μαχητών. Οι αλλαγές στη συμπεριφορά των παικτών και η νέα δομή των υποομάδων φέρνει πιο κοντά τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο αλλά παράλληλα πιο μακριά από τους άλλους παίκτες.

Στο νέο επεισόδιο, το βράδυ της Πέμπτης, ένα τριπλό έπαθλο περιμένει τις δυο ομάδες στο τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας. Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, όμως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδό από το Survivor All Star. Ποιος θα αποχαιρετήσει την ομάδα του;

Survivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και επιστρέφει στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)
Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες για το Survivor All Star και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, εκείνος που αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος αφήνοντας πίσω λαβωμένους τους παίκτες της μπλε ομάδας.