Σπύρος Μαρτίκας: «Ο Στάθης μου οφείλει σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του» – Τι αποκάλυψε για την Ασημίνα

Σπύρος Μαρτίκας: «Ο Στάθης μου οφείλει σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του» - Τι αποκάλυψε για την Ασημίνα

Eξέφρασε τη δυσαρέσκειά του από τον πρώην συμπαίκτη του Στάθη Σχίζα

Εκτός Survivor All Star βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Σπύρος Μαρτίκας και καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή σχολίασε την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Στάθη Σχίζα αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του από τον πρώην συμπαίκτη του Στάθη Σχίζα.

«Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας, «Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη».

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις παραβάσεις που αφορούσαν σε φαγητό αλλά και χρήση κινητού τηλεφώνου μιλώντας συγκεκριμένα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Ωστόσο, όσα είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εξόργισαν τον Νίκο Παρτσώλη, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στο πλατό της εκπομπής.

«Δεν είναι ριάλιτι εδώ, είναι συνέντευξη, αν θες Σπύρο μου να τηρούμε αυτούς τους κανόνες. Σε άκουσα να λες ότι το μεγαλύτερο ψέμα του Νίκου Μπάρτζη είναι ότι η Ασημίνα δεν κράτησε ποτέ κινητό. Με έκπληξη λοιπόν, σε ακούμε όλοι εδώ, είμαστε 20 άνθρωποι, να λες ένα τέτοιο ψέμα. Μπροστά σε αυτούς τους 20 ανθρώπους η Ασημίνα παραδέχτηκε ότι κράτησε κινητό. Αναρωτιέμαι λοιπόν, γιατί να βγεις και να πεις ένα τέτοιο ψέμα δημόσια», είπε ο δημοσιογράφος, ενώ ο παίκτης επέμενε ότι λέει αλήθεια.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας διέψευσε ότι η Ασημίνα κρατούσε κινητό τηλέφωνο, ενώ ισχυρίστηκε ότι για την αποβολή της ευθύνεται ο Νίκος Μπάρτζης, τον οποίο και κατηγόρησε ότι είπε ψέματα.