Survivor All Star: Το πιο συγκινητικό έπαθλο – Κατέρρευσαν οι παίκτες μόλις είδαν τους δικούς τους ανθρώπους μετά από πέντε μήνες (VIDEO)

Survivor All Star: Το πιο συγκινητικό έπαθλο - Κατέρρευσαν οι παίκτες μόλις είδαν τους δικούς τους ανθρώπους μετά από πέντε μήνες (VIDEO)

Οι αντιδράσεις των παικτών του Survivor All Star όταν συνάντησαν τους συγγενείς τους στον Άγιο Δομίνικο

Η Κόκκινη ομάδα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star, σε ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για «ιερό» σκοπό το βράδυ της Τετάρτης (31/5), με τον νικητή να έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι με τους συγγενείς του που βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Στο νέο επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το ταξίδι στην Κούβα το οποίο θα ήταν και το μεγάλο έπαθλο για την ομάδα που θα κέρδιζε στο νέο αγώνισμα επάθλου.

Απίστευτες στιγμές για τους παίκτες του Survivor All Star, οι οποίοι μετά από πέντε μήνες, συνάντησαν και πάλι τους δικούς τους ανθρώπους που ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Στο νέο επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το ταξίδι στην Κούβα το οποίο θα ήταν και το μεγάλο έπαθλο για την ομάδα που θα κέρδιζε στο νέο αγώνισμα επάθλου.

Λίγο πριν τον στίβο μάχης, το μαύρο βαν της παραγωγής έφτασε μπροστά στους παίκτες, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει πως μέσα σε αυτό βρίσκονται οι δικοί τους άνθρωποι.

Η ανακοίνωση προκάλεσε κλάματα και μεγάλη συγκίνηση σε όλους τους παίκτες, η οποίοι σε πρώτη φάση είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά τους ανθρώπους τους, τους οποίους αργότερα θα συναντούσαν προκειμένου να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί.

Σάκης, Σταυρούλα και Κωνσταντίνος βλέπουν τους δικούς τους ανθρώπους:

Στέλλα, Μελίνα, Μαριαλένα, Μάριος, Γιώργος, Νίκος και Ηλίας συναντάνε τους αγαπημένους τους:

Ο Τάκης συναντά επιτέλους την κόρη του και δεν μπορεί να συνέλθει από τη συγκίνηση: