MasterChef: «Όποιος ενοχλείται…ξύδι», λέει ο «Μπόμπαινας»

MasterChef: «Όποιος ενοχλείται...ξύδι», λέει ο «Μπόμπαινας»

Αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, γνωστός ως «Μπόμπαινας», αποχώρησε από το MasterChef, μετά την χθεσινή δοκιμασία αντιγραφής.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star, όπου και μίλησε, όπως πάντα, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

«Ο Νικήτας ένιωσε χαρά που έφυγα από το σπίτι. Και εγώ ένιωσα χαρά όταν έφυγε ο φίλος του ο Πέτρος. Ξεχνάει όμως ότι τον έχω απολύσει. Μαγειρικά είναι πολύ καλός, αλλά λόγω χαρακτήρα απολύεται. {…} Θέλω να πω και κάτι γιατί ο κόσμος λέει πολλά. Στεναχωρήθηκα όταν ο Πέτρος δεν έβγαλε πιάτο. Δεν θα ήθελα να φύγει έτσι», είπε ο Δημήτρης Ταϊρίδης για τη σχέση του με τον Νικήτα.

«Δεν είχαν ίδια στάση μέσα στο σπίτι. Μόνο με τον Νικήτα είχα ξεκάθαρη σχέση. Δεν συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλο. Για την Ελπίδα τι να πω; Στις επιστροφές μου ζητούσε συγνώμη και μετά τα ίδια», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας το τεφτέρι που είχε, όπου έσβηνε τα ονόματα των παικτών, ο Δημήτρης Ταϊρίδης ανέφερε: «Αποσυντονίστηκα από το στόχο μου είναι η αλήθεια. Με επηρέασε πολύ! Βγαίνοντας είδα και τον Βασίλη να ζητάει συγνώμη. Όλοι ξέρουμε τι έχουν κάνει ο Βασίλης και η Φανή. Κάποιοι θα νιώσουν άσχημα και κάποιοι δικαιωμένοι. Το πέρασα μόνο όλο. Όσον αφορά το βιβλίο μου είχε και τους 24 παίκτες. Και εμένα. Όποιος έφευγε έσβηνα. Το έκανα μπροστά σε όλους. Όποιος ενοχλείται μπορεί να πιει και ξύδι».