Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Νίκο Μπάρτζη: «Του έταξαν λεφτά για να δώσει Ασημίνα και Δαλάκα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έτοιμη για το Sυrvivor All Star! - «Χώρισα, είμαι ελεύθερη και δεν με κρατάει τίποτα» (VIDEO)

Βόμβα από Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Κατά του Νίκου Μπάρτζη στράφηκε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δηλώνοντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης να «έδωσε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα με κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα.

«Ο Μπάρτζης είναι ένας άνθρωπος που τον κατευθύνουν. Έχω ακούσει πάρα πολλά για αυτόν μέσα στο παιχνίδι. Έχω ακούσει από συμπαίκτες ότι: πήγαινε πες το, «δώσε» την Ασημίνα και τη Δαλάκα και όταν βγούμε από το παιχνίδι, θα σου δώσουμε από ένα χιλιάρικο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρηθηκε και στον τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος πάγωσε τους πάντες στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Όσες φορές και να προσέξεις μπορεί να χτυπήσεις. Είχα χτυπήσει κι εγώ το κεφάλι μου σε ένα σιδεράκι. Άνοιξε το κεφάλι μου και έκανα κάποια ράμματα», σχολίασε.

Αναφέρθηκε επίσης και στην Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία αποβλήθηκε από το παιχνίδι καθώς έτρωγε κρυφά ενάντια στους κανόνες: «Εμείς όταν ήμασταν μέσα, καταλαβαίναμε κάποια πράγματα. Έλεγα στην Αφροδίτη μπροστά σε όλους: έχεις παχύνει. Μου έλεγε: όχι, απλώς με πρήζει η καρύδα. Τελικά την πρήζει η καρύδα σε συνδυασμό με το σάντουιτς», είπε με χιούμορ .

«Σε αυτά τα παιχνίδια θα κάνουμε όλοι κάποια παράβαση, γι’ αυτό λέω μην κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους. Το ίδιο έκανε και η Αφροδίτη», κατέληξε.