Survivor: «Εδωσε στεγνά» την Ελευθερίου – «Ελεγε ο Μάριος με έκανε ρεζίλι και τώρα τον θέλει νικητή» (VIDEO)

Survivor All Star: Η Ελευθερίου λιποθυμά και ο Μάριος Πρίαμος την... αγνοεί ξανά! (VIDEO)

Τι είπε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για την Ελευθερία Ελευθερίου

Την επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor All Star κλήθηκαν να διαχειριστούν η μπλε και η κόκκινη ομάδα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η διάθεση της όμορφης τραγουδίστρια να δει νικητή του παιχνιδιού τον… Μάριο Πρίαμο όπως δήλωσε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. «Ήταν το τελευταίο συμβούλιο για την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Λιανός της έκανε μια τελευταία ερώτηση, «ποιον θα ήθελες να δεις νικητή του Survivor All Star;». Εγώ ξαφνιάστηκα λίγο με την απάντηση της. Δεν περίμενα να πει και κάποιος συγκεκριμένα αλλά σε καμία περίπτωση τον Μάριο» τόνισε, αρχικά, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.




 

«Ήταν κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο για τον λόγο ότι λέει πως με τον Μάριο είχαν μια υποτυπώδη σχέση έξω πριν μπουν στο παιχνίδι. Την πούλησε με όλο αυτό το σκηνικό που έγινε με την Καρολίνα, μετά ο Μάριος άδειασε εδώ μέσα την Καρολίνα γιατί δεν την υπερασπίστηκε σε κάτι, ταυτόχρονα ο Μάριος άδειασε και τον φίλο του τον Μπο που είχαν μια επικοινωνία και ήταν μαζί το 2017 στο παιχνίδι».

«Όπως ταξιδεύαμε και ερχόμασταν εδώ στο παιχνίδι, η Ελευθερίου μού έλεγε «α, τι μου έκανε ο άτιμος» και «με έκανε ρεζίλι» και αυτά. Πως τα έχουν βρει τώρα αυτοί οι δύο, αυτό όλο το πράγμα, δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή έχει πάει το πούλημα αέρα, πατέρα και η Ελευθερίου θέλει τον Μάριο νικητή… ηθελέστα και παθέστα» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.