Survivor All Star: O Μάριος Πρίαμος σε ρόλο Μάνθου Φουστάνου και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση (VIDEO)

Survivor All Star: Αυτή είναι η 3η κοπέλα του Μαρίου -  «Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την...» (VIDEO)

«Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την (μπιπ) Μπράβο σεξουαλικότητα»,

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις σχέσεις του Μάριου Πρίαμου που το τελευταίο διάστημα απασχολούν τη δημοσιότητα.

Εκτός από την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε ένα ακόμα όνομα που η παραγωγή έβαλε μπιμ. Ειδικότερα η Ευρυδίκη είπε:



«Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την (μπιπ) Μπράβο σεξουαλικότητα», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο αν κάποιος διαβάσει τα χείλη της παίκτριας μπορεί να καταλάβει σχετικά εύκολα το όνομα που αναφέρει.

Επίσης αν λάβουμε υπόψη τα όσα ανέφερε και η Ελευθερία και συγκεκριμένα την ατάκα: «έχει να κάνει με κορίτσι που ήταν στο Survivor» τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η παραγωγή προστατεύει το όνομα μιας παίκτριας που δεν έχει μπει στο All Star και είχε συμμετάσχει σε Survivor των προηγούμενων χρόνων.

Μετά από αυτό η Ελευθερία απασφάλισε αποκαλύπτοντας διάφορα για τα προσωπικά του Μάριου Πρίαμου.

Στους Μπλε η ασυλία

Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στον πρώτο στίβο της εβδομάδας με έπαθλο φαγητό αλλά και μια ασυλία.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε ομάδα με σκορ 10-8.

Το συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση.

Η πρώτη Κόκκινη υποψήφια βγήκε από την κάλπη η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα, με τον άκουσμα της υποψηφιότητάς της, έριξε τις σπόντες της για τα παρεάκια που έχουν δημιουργηθεί στην Κόκκινη ομάδα, με την Ελευθερία να αντιδρά…