Survivor All Star: Διέλυσαν τους Μπλε οι Κόκκινοι – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (VIDEO)

Survivor All Star: Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Tι έγινε στο Survivor All Star

Με το βαρύ σκορ του 10 – 3 ηττήθηκαν στο Survivor All Star οι Μαχητές από τους Διάσημους στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Κυριακούς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, λοιπόν, η μπλε ομάδα δεν κατόρθωσε να σηκώσει κεφάλι απέναντι στους αντιπάλους της.

Τα αίματα άναψαν, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος όπως για παράδειγμα τη στιγμή που ο Γιώργος Κόρομι φώναξε εξοργισμένος προς τον Ηλία Γκότση. Και αυτό μιας και ο Ηλίας Γκότσης έπιασε ένα κόκκινο δισκάκι και το πέταξε παράτυπα πίσω από την πλάτη του. Παίρνοντας τη νίκη ο Γιώργος Κόρομι, λοιπόν, τόνισε εμφανώς εξοργισμένος στον αντίπαλο του, «μην μου πετάς πίσω το δικό μου δισκάκι άμα σου είναι εύκολο! Πήρες το δικό μου και το πέταξες πίσω» για να ακολουθήσει μια σύντομη αψιμαχία ανάμεσα στους δυο άνδρες.




 

Το αγώνισμα συνεχίστηκε και με άνεση η νίκη βάφτηκε με κόκκινα χρώματα στο Survivor All Star. Έτσι, όταν οι δυο ομάδες συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό, οι Μαχητές είχαν για μια ακόμα φορά τον πρώτο λόγο καθώς θα έπρεπε να μπουν στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η μπλε ομάδα θα έπρεπε να ψηφίσει ποιον ή ποια θεωρεί τον πλέον αδύναμο κρίκο ώστε να είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Και η κάλπη… «μίλησε» για τους Μαχητές, όπως συνηθίζει να λέει ο παρουσιαστής του Survivor All Star και ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει το όνομα του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Αναμενόμενα για πολλούς, σίγουρα και για τους μπλε που νιώθουν πως δεν προσφέρει τίποτα στη συμβίωση, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star είναι… ο Κρις Σταμούλης! «Σήμερα στο συμβούλιο πιστεύω ότι δεν θα ψηφιστώ γιατί η ομάδα μου έχει δει ότι έχω ανέβει αγωνιστικά. Περιμένω ότι θα ψηφιστεί η Μελίνα γιατί είναι τραυματισμένη πάρα πολύ καιρό» είχε δηλώσει, λίγα λεπτά νωρίτερα, ο παίκτης της μπλε ομάδας που μάλλον ήταν και ο μόνος που δεν περίμενε την υποψηφιότητα του.