Survivor: Απάντηση με «καρφιά» από Ασημίνα και Δαλάκα για την αποβολή τους (VIDEO)

Survivor: Απάντηση με «καρφιά» από Ασημίνα και Δαλάκα για την αποβολή τους (VIDEO)

Αιχμηρή ανάρτηση Ασημίνας και Δαλάκα στο Instagram

Την δική τους απάντηση αποφάσισαν να δώσουν οι πρώην παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης, μετά την αποβολή τους από παιχνίδι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να κάνουμε μια αναδρομή στο τι προκάλεσε την αποβολή των δύο παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης είχε πυροδοτήσει «βόμβα» μεγατόνων στο Survivor All Star όταν αποκάλυψε στο συμβούλιο του νησιού ότι έπιασε μια παίκτρια με κινητό. Ο παίκτης των Διάσημων έπειτα από πιέσεις των υπολοίπων, είπε ότι η παίκτρια που είδε με το κινητό ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε χαθεί στο δάσος με την Κατερίνα Δαλάκα.

Η παραγωγή αποφάσισε για την πορεία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor και πραγματοποιήθηκε έκτακτο συμβούλιο για όλες τις εξελίξεις. Οι άνθρωποι της παραγωγής επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του Μπάρτζη, ότι οι δύο παίκτριες ήρθαν σε επαφή με έναν άνθρωπο στην ζούγκλα που τους έδωσε κινητό.

«Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού». Αυτά ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού, όταν είχε ανακοινώσει την είδηση πως οι δύο παίκτριες βρίσκονται πλέον εκτός παιχνιδιού.

«Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor», είχε προσθέσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ασημίνα Χατζηανδρέου (@asixatz_)

Πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Δαλάκα πραγματοποίησε το πρώτο της post, μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι. Σήμερα (10/02) οι δύο γυναίκες με κοινό post έγραψαν: «Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή». Ένα σχόλιο που σίγουρα αφήνει αιχμές για την παραγωγή.