Κορόμι: «Να προσέχουν το κορίτσι μου αλλιώς…» (VIDEO)

Κορόμι: «Να προσέχουν το κορίτσι μου αλλιώς...» (VIDEO)

Τι είπε ο Γιώργος Κόρομι 

Ο Γιώργος Κόρομι έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor All Star και αναφέρθηκε στο έπαθλο επικοινωνίας και το μήνυμα που δέχτηκε από τη σύντροφό του, Τίνα.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας απόλαυσε με τους συμπαίκτες του το έπαθλο κι είχε την ευκαιρία να πάρει ένα μήνυμα από την αγαπημένη του. Με αφορμή αυτό, εξήγησε πόσο του λείπει εκείνη κι η οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε τι έχει αναθέσει στους φίλους του.

«Είχαμε επικοινωνία χθες και μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους μας που είναι στην άλλη μεριά του κόσμου. Μας λείπουν πολύ, είναι η οικογένειά μας», δήλωσε.




 

Στη συνέχεια, ανέφερε πως αυτό που έχει ζητήσει από τα δικά του άτομα είναι να προσέχουν το κορίτσι του, αφού γύρισε στην Ελλάδα από τον Καναδά.

«Τους έχω αναθέσει και μια δουλειά. Να προσέχουν το κορίτσι μου. Έμαθα χθες ότι επέστρεψε στην Ελλάδα από τον μακρινό Καναδά, μακρινό από την Ελλάδα, από εδώ είναι κοντά. Οπότε τώρα τους έχω αναθέσει μια δουλειά, να την προσέχουν, αλλιώς θα φάνε ξύλο», είπε χιουμοριστικά.