MasterChef 7: Η συγκινητική ιστορία του Αλέξανδρου -Η τραγωδία στο Μάτι τον έσπρωξε στην απεξάρτηση (VIDEO)

MasterChef 7: Η συγκινητική ιστορία του Αλέξανδρου -Η τραγωδία στο Μάτι τον έσπρωξε στην απεξάρτηση (VIDEO)

Αφού είδε τη φρίκη αποφάσισε να παλέψει για την ζωή του και πήγε στο ΚΕΘΕΑ

Για δεύτερη φορά βρέθηκε στο MasterChef ο Αλέξανδρος, ο οποίος είχε δοκιμάσει την τύχη του στον μαγειρικό διαγωνισμό και πέρυσι.

Ο παίκτης είχε φτάσει στην φάση των bootcamp και φέτος έχει ως στόχο το σπίτι του MasterChef 7. Οι κριτές ζήτησαν από τον Αλέξανδρο να μιλήσει για την περυσινή του εμπειρία στον διαγωνισμό, λέγοντας ότι φέτος ήρθε για την λευκή ποδιά.

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Μάλιστα κάποια στιγμή απέτυχα και υποτροπίασα και από το 2018 που είμαι καθαρός με την βοήθεια του ΚΕΘΕΑ, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ», είπε στους κριτές ο Αλέξανδρος.

Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef 7, ο διαγωνιζόμενος ανέφερε: «Ήμουν βαθιά στην χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και ξαφνικά άκουσα ότι τα βρήκαν δυστυχώς από την πυρκαγιά καμένα και θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι ήθελαν να ζήσουν και η ζωή τους το πήρε. Και εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος στο MasterChef.

Ο Αλέξανδρος πήρε τη λευκή ποδιά και βρίσκεται στο σπίτι του MasterChef 7.