Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί (VIDEO)

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor

Στην τελική ευθεία μπαίνει πια το Survivor το οποίο επιστρέφει για ακόμη ένα βράδυ μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και αναμένεται άκρως ανατρεπτικό.

Οι έξι εναπομείναντες παίκτες του reality επιβίωσης έρχονται αντιμέτωποι με ακόμη μια αποχώρηση στο επεισόδιο της Τρίτης (28/06) και μάλιστα δεν θα είναι η μόνη που θα σημειωθεί αυτή την εβδομάδα, καθώς μετά την ανακοίνωση βόμβα του Γιώργου Λιανού τις προηγούμενες ημέρες, έρχεται διπλή αποχώρηση που θα διαμορφώσει και την τετράδα του τελικού του Survivor 2022.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με τον Άρη Σοϊλέδη να μένει εκτός διεκδίκησης ασυλίας για πρώτη φορά και τον Νίκο Γιάννη να επιβεβαιώνει τα spoiler και να αναδεικνύεται νικητής.

Ο παίκτης δεν μπορούσε να κάνει χρήση του κολιέ ασυλίας, καθώς είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αποφάσισε όμως να “σώσει” τον Στάθη Σχίζα, απόφαση που φάνηκε να δυσαρεστεί ιδιαίτερα τη Σταυρούλα, η οποία δήλωσε πως αισθάνεται απογοητευμένη από τον συμπαίκτη της, καθώς πίστευε πως θα προστάτευε εκείνη.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες συμμετείχαν σε μία ακόμη ψηφοφορία, από την οποία προέκυψαν δύο ακόμη υποψήφιοι.

Έτσι, ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήρθαν να συμπληρώσουν την τετράδα των υποψηφίων, μαζί με τον Νίκο Γιάννη και τη Μαίη Εμμανουηλίδου, που είχαν προκύψει από την προηγούμενη ψηφοφορία.




 

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Νίκος Γιάννης.