Τα συμβόλαια των παικτών του «Survivor» από… χρυσάφι

Τα συμβόλαια των παικτών του «Survivor» από... χρυσάφι

«Τρελά» λεφτά που ξεπερνούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Ποιοι παίκτες έχουν εξασφαλίσει εξωφρενικά ποσά με την παραμονή τους στο Survivor. Ποιοι κέρδισαν περισσότερα από το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor εδώ και τέσσερα χρόνια παραμένει σταθερή αξία του ΣΚΑΙ, αφού κάθε σεζόν παρακολουθείται από το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα οι… επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι να βγαίνουν διπλά και τριπλά κερδισμένοι.

Όσο παραμένουν στο παιχνίδι, τόσο γίνονται αναγνωρίσιμοι, αποκτούν περισσότερους followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το σημαντικότερο: μαζεύουν εξωφρενικά ποσά, κάποιες φορές μεγαλύτερα από το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Περσινό παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως έφυγε από το παιχνίδι με τα διπλά περίπου χρήματα από το έπαθλο. Στα ίδια χνάρια προσπάθησε να βαδίσει και η Κάτια Ταραμπάνκο αφού μετά τη νίκη της στο GNTM, μπήκε και στους δύο κύκλους του Survivor, χωρίς όμως την ίδια επιτυχία. Φέτος, ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο… νέος Τριαντάφυλλος ο οποίος έχει συγκεντρώσει 165.000 ευρώ.
Πλέον, στο παιχνίδι έχουν μείνει 7 παίκτες και όλοι ανυπομονούν για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Η εκπομπή «Open Weekend» αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής, τις αμοιβές των παικτών που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και κάποιων που έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι Μαχητές έχουν χαμηλότερες, αλλά… ικανοποιητικές αμοιβές
Τα ποσά που δίνονται στο ριάλιτι επιβίωσης ποικίλλουν. Οι Διάσημοι έχουν το προβάδισμα και οι Μαχητές ακολουθούν με χαμηλότερες αμοιβές. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως ο Γιώργος Ταλάντσεβ για 16 βδομάδες πληρώθηκε με το ποσό των 16.000 ευρώ. Ενώ, η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία έμεινε στο παιχνίδι περίπου 6 μήνες, έλαβε το ποσό των 70.000 ευρώ.

Πόσα χρήματα συγκέντρωσαν οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει
Βρισηίδα Ανδριώτου: 70.000 ευρώ
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: 50.000 ευρώ
Γιώργος Ταλάντσεβ: 16.000 ευρώ
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: 8.000 ευρώ
Πόσα λεφτά έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες που παραμένουν
Άρης Σοϊλέδης: 165.000 ευρώ
Ασημίνα Χατζηανδρέου: 28.000 ευρώ
Σπύρος Μαρτίκας: 28.000 ευρώ
Στάθης Σχίζας: 15.000 ευρώ
Νίκος Γιάννης: 12.000 ευρώ