Survivor: Αποχώρησε η Μαρία Αντωνά-Μεγάλος καβγάς Τζέιμς με Ασημίνα

Survivor: Αποχώρησε η Μαρία Αντωνά-Μεγάλος καβγάς Τζέιμς με Ασημίνα

Έχασε στη μονομαχία και αποχώρησε η Μαρία Αντωνά από το Survivor

Η Μαρία Αντωνά είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να «επιβιώσει» στη μονομαχία για την παραμονή στο παιχνίδι με την Μαριλίνα Βακονδίου, την Ευγενία Μπόρλα και την Αναστασία Τσέρου.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη και είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία» παραδέχθηκε αρχικά με χαμόγελο η Μαρία Αντωνά για να «σπάσει» και να δακρύσει στη συνέχεια κατά την αποχώρηση της.

Πριν την αποχώρηση, μεγάλος καβγάς σημειώθηκε με πρωταγωνιστές τον Τζέιμς Καφετζή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Αφορμή αποτέλεσε η επιλογή των ματσαρισμάτων στο αγώνισμα επάθλου, στο οποίο επικράτησε η ομάδα των Μαχητών. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς παραξενεύτηκε που η ομάδα των Διασήμων έδωσε προβάδισμα στη Μαρία Αντωνά ώστε να επιλέξει τη Μαριλίνα Βακονδίου. «Ασημίνα, αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική! Η Κατερίνα τώρα θα έβγαινε και θα μου απαντούσε. Όπως βγήκε προχθές με το MVP και είπε “δεν ήθελα να δώσω ούτε την Μαριλίνα ούτε την Άιρα και έδωσα μια μεσαία παίκτρια. Εάν αξίζει η Έλενα, θα την νικήσει”. Και δυστυχώς έχασε» τόνισε ο Τζέιμς Καφετζής.