Survivor 2024: Η Όλγα Πηλιάκη δεύτερη υποψήφια μετά από ηχηρή «σφαλιάρα» στους Διάσημους

Survivor 2024: Η Όλγα Πηλιάκη δεύτερη υποψήφια μετά από ηχηρή «σφαλιάρα» στους Διάσημους

Το ότι οι προσθήκες του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή θα «ανέβαζαν» τους Μαχητές του Survivor αλλά κανείς δεν περίμενε αυτό που έγινε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Πριν, πάντως, συντρίψουν τους αντιπάλους τους στον στίβο μάχης, οι Μπλε του Survivor είχαν καλωσορίσει ακόμη έναν νέο παίκτη: τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι για να διορθώσει την ανισορροπία, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός. Μπήκε στη θέση του Κώστα Βουγιουκλάκη που παραμένει στην κλινική.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας, οι Μπλε δεν ξεκίνησαν απλά δυναμικά αλλά βρέθηκαν να προηγούνται 7-0 στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor. Και τα πράγματα δεν άλλαξαν δραματικά στη συνέχεια.

Η νίκη κρίθηκε και αυτή τη φορά στις 12 νίκης, με τους Μαχητές να φτάνουν πολύ εύκολα στο τελικό 12-4.

Έτσι, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν και πάλι το Συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Πριν από την ψηφοφορία, πάντως, υπήρξε ένα νεό… τζαρτζάρισμα ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τον Τζέιμς Καφετζή να «τσιτώνει» τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, λέγοντας τους πως με την είσοδο της Σταυρούλας Χρυσαειδή έχουν έναν λόγο να φοβούνται…

Όταν η ώρα της ψήφου έφτασε, οι Διάσημοι έδωσαν εννέα ψήφους στην Όλγα Πηλιάκη, θεωρώντας ότι είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της ομάδας τους.

«Το περίμενα γιατί η πιο σκληρή κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση σήμερα, καθώς μπορεί να αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και να έχω ανεβάσει ταχύτητα στα run, είμαι, όμως, απαράδεκτη στους στόχους στα τελευταία αγωνίσματα.

Θεωρώ ότι με βάση αυτό με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και δίκαια. Χαίρομαι που ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ» είπε η Όλγα Πηλιάκη για την υποψηφιότητά της.