Απίστευτο το ποσό που έχει κερδίσει μέχρι τώρα ο Αλέξης Παππάς από τo Survivor και το Bachelor

Απίστευτο το ποσό που έχει κερδίσει μέχρι τώρα ο Αλέξης Παππάς από τo Survivor και το Bachelor

Αδιανόητο το ποσό που έχει κερδίσει μέχρι τώρα ο Αλέξης Παππάς από τo Survivor και το Bachelor

Αρκετοί πρώην συμπαίκτες του έχουν αναφέρει πολλές φορές πως είναι «επαγγελματίας παίκτης reality»

Ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται ξανά στο Survivor, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, εκτός από το ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι το μόνο που έχει λάβει συμμετοχή αφού ήταν και στο «Bachelor» ως ο άνδρας που τον διεκδικούσαν οι γυναίκες του παιχνιδιού.

Είναι εκείνος που -τόσο στο φετινό Survivor, όσο και στο προηγούμενο που συμμετείχε- έχει αρκετές κόντρες και αντιπαραθέσεις με τους συμπαίκτες του, γεγονός που τον κάνει το θέμα συζήτησης ανεβάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, ο Χρήστος Βολικάκης που αποχώρησε οικειοθελώς πριν από μερικές ημέρες μίλησε αρνητικά για τον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας μεταξύ άλλων:«Τον είχα δει και μου είχαν πει να τον προσέχω. Παραδέχομαι και ο ίδιος ότι έπεσα στην παγίδα του. Τέτοια διπροσωπία δεν υπάρχει. Είναι και θρασύς γιατί όταν έκλεισε η κάμερα ερχόταν και μου έλεγε ”τι περίμενες; Ότι αυτά που λέω off κάμερα θα τα πω και on κάμερα;”. Μακάρι να είχε κάμερες και μικρόφωνα παντού. Θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι».

Τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα ο Αλέξης Παππάς από τα ριάλιτι

Στην πρώτη του συμμετοχή στο Survivor o ηθοποιός έμεινε συνολικά 16 εβδομάδες στο κάτι που του απέφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Με αμοιβή 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Αλέξης Παππάς έλαβε συνολικά 80.000 ευρώ για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο.

Όσον αφορά το Bachelor, είχε συμφωνήσει να του κατατεθούν 100.000 ευρώ. Οπότε μόνο από αυτά τα δυο έχει κερδίσει 180.000 ευρώ.

Ωστόσο φέτος συμμετέχει ξανά στο Survivor και κάθε εβδομάδα θα μπαίνουν κι άλλα χρήματα στους λογαριασμούς του. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που έχει συμφωνήσει να λαμβάνει ο Αλέξης Παππάς για κάθε εβδομάδα παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως αρκετοί από τους celebrities θα πάρουν πολλά λεφτά, με μερικούς παίκτες να λαμβάνουν 10.000 ευρώ την εβδομάδα.