Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο μετά από όπισθεν αυτοκινήτου – Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος

Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο μετά από όπισθεν αυτοκινήτου – Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα.

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα. Ο άτυχος οδηγός είδε τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν και δεν κατάφερε να αποφύγει τη μοιραία σύγκρουση…

Σε κατάσταση σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 30χρονο οδηγό μηχανής. Αίτια όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία η όπισθεν που έκανε οδηγός αυτοκινήτου. Το θύμα είδε ξαφνικά μπροστά του, το ΙΧ και δεν κατάφερε να το αποφύγει. Τα λόγια της μητέρας του, που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο, ράγισαν καρδιές. Με τη γυναίκα να ρωτάει με αγωνία τους αστυνομικούς, αν ο γιος της είναι ζωντανός. Δυστυχώς, ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος στο σημείο.

Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο μετά από όπισθεν αυτοκινήτου – Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγουσε ηλικιωμένος, έκανε όπισθεν μετά από τροχαίο με προπορευόμενο όχημα στην Πάτρα και χτύπησε τη μοτοσικλετα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου που ερχόταν από πίσω του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οδηγού του ΙΧ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του από την ταραχή λόγω του τροχαίου που είχε προηγηθεί. Τότε η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός «καρφώθηκε» στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκσφενδονιστεί στα κάγελα του 3ου Γυμνασίου της περιοχής.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεαρού μοτοσικλετιστή, η οποία ρωτούσε τους αστυνομικούς να της πουν τι έγινε και αν ζει το παιδί της. «Πείτε μου οτι ζει σας παρακαλώ» παρακαλούσε τους αστυνομικούς.

Ο δρόμος γέμισε αίματα, ενώ αν και αμέσως ορισμένοι προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό μοτοσικλετιστή τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο μοτοσικλετιστής δεν φορούσε κράνος.

Πηγή: pelop.gr, tempo24