Δροσιά: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι δικηγόρου, του πήραν 29.000 και μια Porsche

Δροσιά: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι δικηγόρου, του πήραν 29.000 και μια Porsche

Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι δικηγόρου, του πήραν 29.000 και μια Porsche

Το ποσό των 29.000 ευρώ και ένα πολυτελές αυτοκίνητο Porsche Macan κατάφεραν να κλέψουν διαρρήκτες την Τρίτη (2.01.2024) από το σπίτι ενός 60χρονου δικηγόρου στην Δροσιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του σπιτιού στην Δροσιά, ο ίδιος έλειπε μαζί με την οικογένειά του από τις 8 το πρωί και όταν έφτασαν στις 8.30 το βράδυ αντιλήφθηκαν αμέσως ότι είχαν είχαν μπει διαρρήκτες.

Οι άγνωστοι κατάφεραν να ξεκολλήσουν την σιδεριά του παράθυρου που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και να μπουκάρουν μέσα, με στόχο να κλέψουν ό,τι πολύτιμο θα έβρισκαν.

Αφού έκαναν άνω-κάτω τους χώρους του σπιτιού, κατάφεραν να πάρουν τρεις φακέλους με 28.000 ευρώ, χρυσά μανικετόκουμπα και το κλειδί ενός αυτοκινήτου που όπως φάνηκε ήταν το κλειδί της Porsche που ήταν παρκαρισμένη ακριβώς έξω από το σπίτι.

Έτσι οι δράστες μόλις πήραν τη λεία τους σε μετρητά και κοσμήματα πήραν και την Porsche, καθώς επέλεξαν να φύγουν από το σημείο με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, με την ΕΛΑΣ να έχει ξεκινήσει εκτενή έρευνα για τον εντοπισμό τους.