Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Τη σκότωσα γιατί…»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Τη σκότωσα γιατί...»

Αποτροπιασμό προκαλούν όλα όσα φέρεται να είπε στην ομολογία του ο 71χρονος

Ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονου συντρόφου στη Σαλαμίνα ο 71χρονος ο οποίος, συνελήφθη την Tρίτη 5/12 το απόγευμα στο Κερατσίνι., μετά από τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού του. Ο 71χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ την σύντροφό του, πυροβολώντας την μέσα στο σπίτι της μητέρας της στη Σαλαμίνα, όπου είχε βρει καταφύγιο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ήταν ψύχραιμος και δεν φαίνεται να μετανιώνει για ό,τι έκανε, ομολογώντας πως αυτός σκότωσε την 43χρονη με δυο σφαίρες, μια στο στήθος και μια στη κοιλιακή χώρα, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζει στο κίνητρο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την σκότωσε την 43χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ όπως είπε, το όπλο του εγκλήματος το αγόρασε πριν από μερικές ημέρες μαζί με τις σφαίρες από έναν άγνωστο σε λαϊκή του νησιού. Όπως είπες στην συνέχεια την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου όπου χτύπησε την 43χρονη της εκλεψε το κινητο τηλέφωνο και το αυτοκίνητο. Κατόπιν ο δράστης κατέθεσε πως 7 ολόκληρα χρόνια διατηρούσαν σχέση και αυτός της συμπαραστεκόταν παρόλο που η 43χρονη είχε ένα άρρωστο παιδί.

Ο ίδιος είχε διαφύγει από το σημείο χρησιμοποιώντας το όχημα της 43χρονης που σκότωσε, πυροβολώντας από το τζάμι της εξώπορτας του πατρικού της σπιτιού.

Υπενθυμίζεται πως υπήρχε η πεποίθηση ότι είχε προλάβει να επιβιβαστεί σε φέρι της γραμμής και να περάσει απέναντι στο Πέραμα. Ο δράστης εντοπίστηκε, έχοντας σταθμεύσει το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει, κάτω από τον περιφερειακό, προς το λιμανάκι της Δραπετσώνας και δίπλα του είχε την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφό του. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά για να εξεταστεί, όπου ομολόγησε το έγκλημά του.