Δήμητρα Λιαράκου: Δακρυσμένη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας (VIDEO)

Δήμητρα Λιαράκου: Δακρυσμένη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας (VIDEO)

Η σοκαριστική περιγραφή στο TikTok

«Ένα βίντεο που μόνο οι γυναίκες θα καταλάβουν». Με αυτή την φράση, βουρκωμένη η TikToker Δήμητρα Λιαράκου προχωρά σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, μέσα στη Δημοτική Αστυνομία Αθήνας.

Όπως περιγράφει στο βίντεό της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η ίδια επισκέφθηκε τα γραφεία στην Αγίου Κωνσταντίνου προκειμένου να της επιστραφούν οι πινακίδες της. Τα υπονοούμενα όπως αναφέρει στην περιγραφή της ξεκίνησαν από τα πρώτα λεπτά, ενώ όταν η ίδια δεν μπορούσε να βρει σε έντυπη μορφή την ασφάλειά της και ζήτησε να την εντοπίσουν ηλεκτρονικά, ένας από τους αστυνομικούς της πρότεινε να πάει στο σπίτι του για να την βρουν!

Μάλιστα, ο υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας όπως λέει, την ρωτούσε «τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα».

Με δάκρυα στα μάτια η ίδια δήλωσε στο βίντεό της: «Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις –με συγχωρείτε για την έκφραση- με καυλαντίζανε;»

Όπως αναφέρει η Δήμητρα Λιαράκου, ένιωσε ότι την υποτιμούν: «Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ που σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν…».

@dimitra_liarakou 🐖 #foryoupage #mpesfypgamw #pageforyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitra Liarakou🦋