Σταμάτης Γαρδέλης: Αυτό είναι το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που εξαιτίας του κινδυνεύει να χάσει την πρώτη του κατοικία (VIDEO)

Σταμάτης Γαρδέλης: Αυτό είναι το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που εξαιτίας του κινδυνεύει να χάσει την πρώτη του κατοικία (VIDEO)

Ο γνωστός ηθοποιός αγόρασε πριν από χρόνια ένα κομμάτι γης στην περιοχή

Παραμένει σε ψυχιατρική κλινική ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Το T-live και ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης βρέθηκαν, την περασμένη εβδομάδα, στο σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που εξαιτίας του κινδυνεύει να χάσει την πρώτη του κατοικία στον Νέο Κόσμο.

Ο γνωστός ηθοποιός αγόρασε πριν από χρόνια ένα κομμάτι γης στην περιοχή, έχτισε αυθαίρετα εκεί, η έκταση χαρακτηρίστηκε από την Πολεοδομία ως δασική με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο και σήμερα να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, όλα τα κτίσματα εντός του οικοπέδου είναι προς κατεδάφιση. «Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Είμαι σε αδιέξοδο» δήλωνε πριν από μέρες στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Στο T-live μίλησαν κάτοικοι του Πόρτο Γερμενό για τον Σταμάτη Γαρδέλη.