Asskicker, ο πιο δυνατός καφές στον κόσμο!

Asskicker, ο πιο δυνατός καφές στον κόσμο!

Προσοχή! Σε κάνει τούρμπο με καφεϊνη που ξεπερνά τα όρια!

Με μια δόση καφεΐνης ίση με το μισό του θανατηφόρου ορίου, αυτός ο καφές είναι ικανός να κρατήσει ένα άτομο… τούρμπο για 18 συνεχόμενες ώρες. Αλλά οι παρενέργειες δεν πρέπει να υποτιμηθούν.

Δυσκολεύεστε να ξυπνήσετε το πρωί; Μόνο ένας καφές δεν σου φτάνει; Η λύση μπορεί επιτέλους να έφτασε και για εσάς. Λέγεται Asskicker (η μετάφραση περιττεύει) και είναι τόσο δυνατός που μπορεί να σε κρατήσει ξύπνιο για 18 ώρες συνεχόμενα σε… ημιάγρια κατάσταση.

Και τα καταφέρνει γιατί, σε μία δόση, συμπυκνώνει το μισό όριο καφεΐνης που θεωρείται θανατηφόρο. Ο Ass Kicker έχει 5 γραμμάρια καφεΐνης, με τη θανατηφόρα δόση να υπολογίζεται στα 18 γραμμάρια. Ουσιαστικά περιέχει την καφεΐνη… 80 φλιτζανιών.

Πραγματική βόμβα. Ο σούπερ καφές. Μια βόμβα (και ως… βόμβα ενέχει κινδύνους) που γεννήθηκε το 2016 στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, όπου ο Steve Benington, ιδιοκτήτης τότε του μπαρ Viscous, εφηύρε αυτό το μείγμα για να βοηθήσει μια φίλη νοσοκόμα να αντιμετωπίσει τη νυχτερινή βάρδια στο νοσοκομείο.

Αλλά δεν ήταν μια άμεση επιτυχία. Η πρώτη εκδοχή, μάλιστα, ήταν πολύ πιο ισχυρή από την τρέχουσα, και κράτησε τη γυναίκα ξύπνια για 48 συνεχόμενες ώρες, κάνοντάς την να φέρεται παρανοϊκά και ευερέθιστη.

Στη συνέχεια, ο Benington αποφάσισε να μειώσει τη δόση της καφεΐνης, φέρνοντάς την στα 5 γραμμάρια, 80 φορές μεγαλύτερη από αυτή που περιείχε ένας καφές εσπρέσο.

Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι για να καταναλώσετε το Asskicker πρέπει να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο δηλώνοντας ότι δεν πάσχετε από καρδιακά προβλήματα ή υπέρταση.

Η πλήρης συνταγή παραμένει μυστική μέχρι σήμερα, αλλά λένε ότι τα συστατικά είναι τέσσερα φλιτζάνια εσπρέσο, οκτώ κύβοι παγωμένος καφές και 120 ml κρύου φιλτραρισμένου καφέ και δεν μπορείτε να τον πιείτε μονορούφι.

Μια γουλιά ανά τέσσερις ώρες και πολύ του είναι.

Ακόμη και τότε μπορεί να εμφανίσετε μάλλον δυσάρεστες παρενέργειες, όπως ζάλη, διεσταλμένες κόρες, ναυτία και υπερβολική εφίδρωση. Ένας καφές μόνο για τους πραγματικά τολμηρούς.

Το καφέ πάντως στην Αυστραλία έκλεισε λόγω του κορονοϊού και δεν ξανάνοιξε ποτέ. Όσοι ήπιαμ τον καφέ δεν ξαναήπιαν. Δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα. Ειναι ουσιαστικά ναρκωτικό και δεν είναι για πειράματα. Ενας εσπρέσος αρκεί!