Σε… περιπέτειες αστυνομικός εξαιτίας λογαριασμού στο OnlyFans! (VIDEO)

Σε… περιπέτειες αστυνομικός εξαιτίας λογαριασμού στο OnlyFans! (VIDEO)

Η αστυνομικός αποκαλύφθηκε εν ώρα καθήκοντος

Μετά την καθηγήτρια η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα γιατί διατηρούσε λογαριασμό με ροζ βίντεο στην πλατφόρμα OnlyFans, και μια αστυνομικός από το Μιζούρι φαίνεται να κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της.

«Μία έρευνα είναι σε εξέλιξη στο αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης καθώς αποκαλύφθηκε ότι μια αστυνομικός διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans. Διαφημίζει καθαρά στον ιστότοπό της ότι προσφέρει πορνό στους συνδρομητές της».

Η αστυνομικός αποκαλύφθηκε εν ώρα καθήκοντος και ενώ είχε σταματήσει ένα αυτοκίνητο για έναν τυπικό έλεγχο. Για κακή της τύχη ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν συνδρομητής στον λογαριασμό της και την αναγνώρισε. «Μιλήσαμε λίγο, την κοιτούσα και συνειδητοποίησα… έχει σελίδα στο OnlyFans. Ακολουθώ τη σελίδα της».

Στην περιγραφή του προφίλ της αναφέρει ότι είναι 35 ετών, ελεύθερο πνεύμα, αισιόδοξη και δημιουργός σέξι περιεχομένου προς ευχαρίστηση των άλλων. «Δεν μπορείς να με συλλάβεις. Έχω δει τα πιο ευαίσθητά σου σημεία».

Ο άνδρας που αναγνώρισε την 35χρονη αστυνομικό ενώ του έκανε έλεγχο, έδωσε συνέντευξη στο FoxNews περιγράφοντας το προφίλ της αστυνομικού στο διαδίκτυο. Όπως είπε, χρειάστηκε δέκα λεπτά για να την αναγνωρίσει.

«Πρέπει να μπεις στην VIP σελίδα και τότε μπορείς να δεις βίντεο με την ίδια και τον, φαντάζομαι σύζυγό της. Υποθέτω ότι αυτός είναι στα βίντεο όπου κάνει κανονικά έρωτα». Όπως υποστηρίζει δεν μπορεί να αναγνωρίσει τη δικαιοδοσία της ως αστυνομικού μετά τα βίντεο που έχει δει στο διαδίκτυο.

«Δεν ήθελα να με συλλάβει και μόλις το προηγούμενο βράδυ είχα δει αυτή και τον σύζυγό της να κάνουν έρωτα στο OnlyFans για 29,99 δολάρια. Απλά δεν μπορώ να σε σεβαστώ. Ούτε την υπηρεσία για την οποία εργάζεσαι».

Η πολιτική απασχόλησης εκτός υπηρεσίας απαγορεύει στους αστυνομικούς να εργάζονται σε οποιαδήποτε επιχείρηση που δεν είναι συμβατή με την αστυνομική εργασία.