Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το ελληνικό εστιατόριο που άνοιξε στο Μιλγουόκι – Σερβίρει σουβλάκι και μουσακά (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το ελληνικό εστιατόριο που άνοιξε στο Μιλγουόκι - Σερβίρει σουβλάκι και μουσακά (ΦΩΤΟ)

Δεν ξεχνάει την Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στο χώρο της εστίασης, και μαζί με τους μάνατζέρ του Γιώργο Πάνου και Άλεξ Σαράτση, άνοιξαν ένα ελληνικό εστιατόριο με το όνομα Avli στο Μιλγουόκι του οποίου το μενού θα περιλαμβάνει πάρα πολλές ελληνικές γεύσεις.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα υπάρχει και στο Σικάγο και τώρα επεκτείνεται και στο Μιλγουόκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη avli (@avli)

Τα εγκαίνια του εστιατορίου έγιναν χθες 20 Σεπτεμβρίου και ο Greek Freak ανέβασε ένα στόρι στο οποίο έγραψε πως «θα είμαι εκεί μετά από κάθε ματς». Μερικές από τις γεύσεις που θα μπορεί κάποιος να απολαύσει στο ελληνικό εστιατόρια Avli είναι τζατζίκι, τυροκαυτερή, χωριάτικη, σουτζουκάκια, σαγανάκι, ντάκος, σουβλάκι, μουσακάς δοσμένα βέβαια με fine dining αισθητική.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το ελληνικό εστιατόριο που άνοιξε στο Μιλγουόκι - Σερβίρει σουβλάκι και μουσακά (ΦΩΤΟ)

Την είδηση έκανε γνωστή ο Άλεξ Σαράτσης με ένα post που έκανε στο Instagram, όπου ανέφερε ότι «έτρωγα ελληνικό φαγητό σε όλη την ζωή μου. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το σέρβιρα σε πελάτες. Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους στην Αυλή που ανοίξαμε το πρώτο τέτοιο εστιατόριο έξω από την περιοχή του Σικάγο. Το να είμαι συνιδιοκτήτης σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Γιώργο Πάνου και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι μία απίστευτη εμπειρία».