Ο απόλυτος «εφιάλτης»: Δεν είναι πλάκα – Υπάρχει γυναίκα με το όνομα «Barbie Oppenheimer»!

Ο απόλυτος «εφιάλτης»: Δεν είναι πλάκα - Υπάρχει γυναίκα με το όνομα «Barbie Oppenheimer»!

Όλοι νομίζουν πως τους κάνει πλάκα

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ που ονομάζεται Barbara «Barbie» Oppenheimer αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες τελευταία.

Κι όμως, πρόκειται για μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βοστόνης που έχει συνταξιοδοτηθεί, που έχει πέντε εγγόνια και ζει στο Νιούτον της Μασαχουσέτης. Η ίδια φαίνεται πώς μπήκε σε περιπέτειες λόγω της φρενίτιδας με το «Barbenheimer». Σε συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι ο κόσμος δεν την πιστεύει όταν τους λέει το όνομά της και οι περισσότεροι νομίζουν ότι τους κάνει πλάκα.

Μάλιστα, δεν μπορούσε να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο γιατί ο ρεσεψιονίστ πίστευε ότι ήταν φάρσα. Ακόμη, είπε ότι φίλοι και συνάδελφοι της έστελναν μανιωδώς τα viral memes με την Barbie και τον Oppenheimer όταν οι δύο ταινίες έκαναν ταυτόχρονα παγκόσμια πρεμιέρα. «Ήταν υπέροχο που τα λάνσαραν μαζί. Πραγματικά έφερε τους ανθρώπους πίσω στις κινηματογραφικές αίθουσες», τόνισε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είναι μακρινός συγγενείς του J Robert Oppenheimer. Ο πατέρας του ήταν τρίτος ξάδερφος με τον «πατέρα της ατομικής βόμβας», εξ’ ου και το επίθετο.

Το ζευγάρι είδε την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον διάσημο συγγενή τους από το πρώτο Σαββατοκύριακο επειδή «ήθελαν πραγματικά να δουν πώς αντιμετώπισαν την ιστορία του». Τελικά, αυτή και ο σύζυγός της ένιωσαν ότι ο σκηνοθέτης έκανε «καλή δουλειά» τιμώντας τον φυσικό. Ως άτομο που εργαζόταν στον επιστημονικό τομέα, η καθηγήτρια βρήκε την εξερεύνηση των «ηθικών διλημμάτων» του J Robert Oppenheimer «συναρπαστική».

Το ζευγάρι μάλιστα είδε και την «Barbie» δύο εβδομάδες αργότερα και γέλασαν με την ψυχή τους. Η γυναίκα είπε ότι στην εφηβεία της, την φώναζαν «Barbie», ενώ στη συνέχεια το μετέτρεψε σε «Barby» ή «Barb».

Όταν ήθελε να κάνει το όνομά της «πιο επαγγελματικό και σοβαρό», το άλλαξε πάλι σε «Barbara». Τέλος, αποκάλυψε ότι αγόρασε ένα ροζ T-shirt με το meme του «Barbenheimer» και θα το φορέσει στη βόλτα με τις φίλες της.