Canadair: Σε σοκ ο εικονολήπτης και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατέγραψαν την πτώση – «Θα με στοιχειώνει αυτό το πλάνο» (VIDEO)

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο καχύποπτα ζώδια!

«Έσπασαν» μιλώντας για τον θάνατο των πιλότων

Για την πτώση του Canadair στην Κάρυστο, που βύθισε στη θλίψη σύσσωμη την χώρα με τον θάνατο των δύο πιλότων, μίλησε ο εικονολήπτης Γιώργος Αγνίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης. Μάλιστα, ο κάμεραμαν δεν έκρυψε την έντονη συναισθηματική του φόρτιση.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αγνίδης εξομολογήθηκε πως «αυτό που ζήσαμε, δεν περιγράφεται. Καταλαβαίνετε, το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο. Δεν έχουμε συνέλθει. Εμένα προσωπικά αυτό το πλάνο θα με στοιχειώνει… και γω δεν ξέρω για πόσο καιρό.»

«Περίπου δέκα λεπτά πριν από το το μεσημεριανό δελτίο, έβλεπα τα αεροπλάνα που έκανα φοβερές προσπάθειες, καταπληκτικές προσπάθειες για να σβήσουν μια αναζωπύρωση φωτιάς. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάρω την κάμερα για να κάνω δυο, τρία ωραία πλάνα κοντινά, εντυπωσιακά για να υπάρχουν. Γιατί πραγματικά οι άνθρωποι… Τέλος πάντων, εκείνη την ώρα λοιπόν ακολουθώντας το αεροπλάνο, κάνοντας την λήψη, το βλέπω που χτυπάει πάνω στο δέντρο. Εκείνη την στιγμή δεν το πίστευα μα ξαφνικά το βλέπω να αλλάζει πορεία και να κάνει βουτιά».

«Εκείνη τη στιγμή βλέπω τον καπνό, τη φλόγα που σηκώθηκε και ύστερα ήρθε και ο κρότος. Ένας εκκωφαντικός κρότος που… Τέλος πάντων» πρόσθεσε, με φωνή ταραγμένη, ο έμπειρος εικονολήπτης της δημόσιας τηλεόρασης συμπληρώνοντας εν συνεχεία πως «δεν το πίστευα και ακόμα δεν έχω συνέλθει».

Το απόγευμα της Τρίτης, μάλιστα, κατά τη μετάδοση της συγκεκριμένης είδησης, η ρεπόρτερ Ελένη Μπουγά που βρισκόταν στο σημείο της τραγωδίας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση.

Ειδικότερα, μιλώντας στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η δημοσιογράφος σημείωσε πως «ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Συγκλονιστήκαμε, δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε στα μάτια μας κυριολεκτικά. Ήταν… μια στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά».

«Έπεφταν χαμηλά, για να κάνουν τις ρίψεις. Ήταν αξιοθαύμαστοι και ο λόγος για τον οποίο εκείνη την ώρα δεν ήμασταν ακόμα στον αέρα ήταν γιατί θαυμάζαμε την προσπάθεια τους. Ο Γιώργος κατέγραφε το πλάνο αυτό, το οποίο… Με συγχωρείτε, ήταν και το τραγικό με την μοιραία κατάληξη για το ένα από τα δύο καναντέρ» πρόσθεσε με φωνή τρεμάμενη, συγκρατώντας τα δάκρυα, η Ελένη Μπουγά στην έκτακτη σύνδεση με το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.