Κωστέτσος vs Καγιά: Νέος γύρος στην άγρια κόντρα τους – Την είπε… φανταστιόπληκτη!

Κωστέτσος vs Καγιά: Νέος γύρος στην άγρια κόντρα τους - Την είπε... φανταστιόπληκτη!

«Καταπέλτης» ο Βασίλειος Κωστέτσος

«Καταπέλτης» ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος για τη Βίκυ Καγιά.

«Η Βίκυ Καγιά δεν έκανε στο εξωτερικό την καριέρα που παρουσιάζει. Η Βίκυ Καγιά έκανε καριέρα στην Ελλάδα, δεν έχει κάνει διεθνή καριέρα. Η Βίκυ Καγιά είχε ένα υστερικό στοιχείο στη παρουσίαση και μία φαντασιοπληξία», τόνισε ο σχεδιαστής μόδας.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ο οποίος μιλά για όλα και δεν διστάζει σε καμία ερώτηση, τα τελευταία χρόνια σχολιάζει τη Βίκυ Καγιά και το GNTM.

Χαρακτηριστικά, το 2022 είχε δηλώσει απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της και δεν δίστασε να εκφράσει και δημόσια την άποψή του για εκείνη.

«Επιλέγεις να εκτεθείς έτσι. Θεωρώ ότι είναι λάθος κάποιων ανθρώπων να εκτεθούν έτσι. Όταν έχεις διαγράψει μια καριέρα ως μοντέλο όπως έχει κάνει η Βίκυ Καγιά και αποφασίζει να εκτεθεί και να ακολουθήσει τις οδηγίες της παραγωγής και του ριάλιτι που τη θέλουν. Ας μην κοροϊδευόμαστε, τα λεφτά είναι που τη δελέασαν για να παίξει τον ρόλο αυτό, δεν είναι ότι από μόνη της αποφάσισε να το παίξει έτσι», είχε πει αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Και είχε συνεχίσει: «Δεν πιστεύω ότι το κάνει με δυσκολία. Το κοστούμι αυτό που φοράει νομίζω ότι βασίζεται λίγο στη Μαίρη Δρακοπούλου που ήταν και μάνατζέρ της. Έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνη αλλά χαλάει την εικόνα της. Ο κόσμος την είχε ως μοντέλο διαφορετικά και τώρα έχει έρθει αυτό και έχει βγει κακιά».