Σάλος με γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που συνελήφθη – Τι συνέβη (ΦΩΤΟ)

Σάλος με γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που συνελήφθη - Τι συνέβη (ΦΩΤΟ)

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη για απάτες με αγοραπωλησίες οικοπέδων

Ο 55χρονος Θοδωρής Αρμύλαγος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας-προπονητής, είναι ο άνθρωπος που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, στη Νέα Μάκρη, από αστυνομικούς του τμήματος Αναζητήσεων, για την υπόθεση υπόθεση εικονικών αγοραπωλησιών οικοπέδων.

Ο παλαίμαχος επιθετικός που έκανε καριέρα στην Α’ Εθνική κυρίως με τη φανέλα του Πανηλειακού όπου υπήρξε συμπαίκτης μεταξύ άλλων με τους Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Μαυρομμάτη, Κυζερίδη και Λάκη, αναζητούνταν από τους αστυνομικούς καθώς είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και σήμερα Σάββατο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελίας. Συγκεκριμένα σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Γ’ πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων Αθηνών από τις 13/7/2021 για το αδίκημα της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και κατά συναυτουργία με όφελος άνω των 120.000 ευρώ.

Σάλος με γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που συνελήφθη - Τι συνέβη (ΦΩΤΟ)

Ο Θοδωρης Αρμύλαγος, που ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Τερψιθέας στην Άνω Γλυφάδα σε ηλικία 13 ετών ακολούθως έπαιξε στον Εθνικό Αστέρα, στον Αιολικό Μυτιλήνης και από εκεί στον Πανηλειακό, φτάνοντας στην Α’ εθνική κι ακολούθως στον Πανελευσινιακό επίσης στη μεγάλη κατηγορία, μαζί με συνεργούς του και συγκεκριμένα δικηγόρους, συμβολαιογράφους κ.α., είχαν στήσει μία από τις μεγαλύτερες απάτες.

Σύμφωνα με τις Αρχές, κατήρτιζαν πλαστά συμβολαιογραφικά πληρεξούσια, προσύμφωνα και συμβόλαια αγοροπωλησίας και προέβαιναν σε εικονική αγοραπωλησία οικοπέδων πολύ μεγάλης αξίας. Μάλιστα για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το έργο τους, φρόντιζαν τα εν λόγω οικόπεδα να ανήκουν σε Έλληνες που κατοικούσαν στο εξωτερικό και κυρίως σε ανθρώπους που είχαν φύγει από τη ζωή. Τα κέρδη τους ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ. Ο συλληφθείς στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και συγκεκριμένα το 2014, ενώ είχε προφυλακιστεί για σημεντικό χρονικό διάστημα το 2015 στον Κορυδαλλό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16ης Ιουνίου στη Νέα Μάκρη, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έπειτα από πολυήμερες αναζητήσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινής κάθειρξης 5 ετών για το αδίκημα της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και κατά συναυτουργία με όφελος άνω των 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 55χρονος από κοινού με συνεργούς κατήρτιζαν πλαστά συμβολαιογραφικά έγγραφα κατάλληλα για την επίτευξη εικονικής αγοραπωλησίας οικοπέδων μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας ημεδαπών κατοίκων του εξωτερικού (μερικοί εξ’ αυτών θανόντες) προκειμένου να τα ιδιοποιηθούν.

Το παράνομο όφελος από την εγκληματική δραστηριότητα υπερέβη τις 350.000 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.