Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή – Η πρώτη δήλωση (VIDEO)

Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή - Η πρώτη δήλωση (VIDEO)

Επέστρεψε σπίτι της

Στο σπίτι της Βρυξέλλες έφτασε η Εύα Καϊλή, λίγη ώρα μετά την αποφυλάκισή της από τις φυλακές του Χάρεν.

Έξω από το σπίτι της την περίμεναν δημοσιογράφοι και κάμερες, με την Εύα Καϊλή να κατεβάζει το παράθυρό για να τους μιλήσει.
«Με περιμένει η κόρη μου», ήταν τα πρώτα της λόγια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι και πάλι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», είπε η Καϊλή, η οποία είχε δίπλα της τον συνήγορό της Μιχάλη Δημητρακόπουλο.




Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος αποφυλακίστηκε η από τις φυλακές του Χάρεν.
Φτάνοντας σπίτι της, η Εύα Καιλή δήλωσε χαρούμενη και τόνισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται. «Με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι και πάλι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», είπε στην πρώτη της δήλωση, μέσα από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε.

Η κυρία Καϊλή αποφυλακίζεται με βραχιολάκι μετά από απόφαση των δικαστικών αρχών του Βελγίου και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της στις Βρυξέλλες.

Βάσει νόμου, η Εύα Καϊλή θα μπορεί να μετακινείται για να πάει δικαστήριο, για επείγοντα ιατρικά θέματα και ανωτέρα βία μετά από άδεια του εισαγγελέα.Το εάν θα μπορεί να δει όποιον θέλει σπίτι της, να έχει κινητό ή ίντερνετ εξαρτάται από την απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών που φαίνεται ότι δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη.

Της έχει απαγορευτεί η εξόδος στο εξωτερικό και της έχουν κρατήσει το διαβατήριο. Μέ γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με όσους εμπλέκονται στο σκάνδαλο Qatargate.