Συγκινήθηκε ο Δημήτρης Σούρας όταν είδε τον φοιτητή που έσωσε 10 παιδιά – «Μπράβο ήρωα» (VIDEO)

Συγκινήθηκε ο Δημήτρης Σούρας όταν είδε τον φοιτητή που έσωσε 10 παιδιά - «Μπράβο ήρωα» (VIDEO)

Ο Ανδρέας Αλικανιώτης έσπασε το τζάμι και έσωσε επιβάτες από το φλεγόμενο βαγόνι

Με φόντο την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη βρέθηκαν, πριν από λίγες ώρες, ο Δημήτρης Σούρας και ο Ανδρέας Αλικανιώτης στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό.

Ο γνωστός ψυχολόγος και ο ήρωας που κατόρθωσε να σώσει δέκα παιδιά από τον φονικό συρμό αντάμωσαν, για πρώτη φορά, στην εκπομπή «Δύο στη 1» με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.





Το πρωί της ίδιας ημέρας, μάλιστα, ο νεαρός άνδρας έδωσε το παρών στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος» όπου και ο κ. Σούρας είχε βγει σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype. «Μπράβο ρε Αντρέα, μπράβο. Θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτό που είπες και γι’ αυτό που έκανες. Μπράβο ήρωά μου, μπράβο παιδί μου» τόνισε αρχικά, συγκινημένος ο ψυχολόγος

Στη συνέχεια, δε, ο Δημήτρης Σούρας ξέσπασε δηλώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Μπράβο ρε Αντρέα, έδειξες ποιος στην πραγματικότητα είναι ο Έλληνας, αυτό θέλω να σας πω. Και όποιος δεν είναι συγκλονισμένος από αυτή την ιστορία, πάει να πει ότι δεν έχει συναίσθημα, πάει να πει ότι δεν ξέρει τι θα πει ανθρώπινη ζωή, πάει να πει ότι δεν ξέρει τι θα πει ανθρώπινο ήθος».

Έτσι όταν οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο ίδιο πλατό, αυτό της δημόσιας τηλεόρασης, το συναίσθημα ξεχείλισε από την οθόνη και μια σφιχτή αγκαλιά τα είπε όλα. «Του οφείλω κάτι το οποίο το είπα στην τηλεόραση του OPEN. Μπράβο ρε ήρωα! Μπράβο αγόρι μου! Θερμά συγχαρητήρια» πρόδωσε, με μάτια βουρκωμένα, ο Δημήτρης Σούρας.