Φωτογραφίες-σοκ: Δείτε τον άνδρα που φέρεται να ξυλοκόπησε η Super Κική με την παρέα της! (VIDEO)

Φωτογραφίες-σοκ: Δείτε τον άνδρα που φέρεται να ξυλοκόπησε η Super Κική με την παρέα της! (VIDEO)

Τι λέει ο δικηγόρος του άνδρα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον άνδρα που ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τη Σούπερ Κική, τις δύο φίλες της και ακόμα έναν άλλον άνδρα που αναζητείται.

Ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του άνδρα, που ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε τη Δευτέρα 20/2 από την influencer, τις φίλες της και ακόμη έναν άνδρα.




 

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Ο άνθρωπος έχει υποστεί βαρύτατο ξυλοδαρμό από άνδρα αγνώστων στοιχείων αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. και ήδη κινείται με την αυτόφωρη διαδικασία να τον εντοπίσουν προκειμένου να συλληφθεί. Ήταν συνοδεία της Super Κικής και η σύντροφός του με την οποία έχουν διαφορές, έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν και γνωρίζω ότι χθες προέβη σε ιατροδικαστική εξέταση ο εντολέας μου και έχει βαρύτατα τραύματα. Είναι πλήγματα επαγγελματικά».

«Τον έχει υποδείξει στις Αρχές, τον έχει αναγνωρίσει… Του εδόθη το ραντεβού από την Super Κική και από την φίλη της, τη σύντροφό του δηλαδή, με μηνύματα και τηλέφωνα. Τον παγίδευσαν. Εστάλη το μήνυμα να έρθει στο συγκεκριμένο μαγαζί κι εκεί που βρισκόταν αμέριμνος, ο άνδρας τον οποίο αναγνωρίζει του κατάφερε το πλήγμα αυτό» συμπλήρωσε ο γνωστός δικηγόρος ενώ στην εκπομπή προβλήθηκαν και φωτογραφίες από τα τραύματα του 40χρονου.