Αλέξης Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: Τώρα, τον αποκαλεί «μόσχο σιτευτό»

Προκλητική ανακοίνωση Κούγια μετά την καταγγελία για εξύβριση δημοσιογράφων: Υπογράφει ως «ομοφοβικός και ρατσιστής»

Μετά τον χαρακτηρισμό «κλαρινογαμπρός»

Λίγο πριν συνεχιστεί η δίκη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε νέες δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν εισέλθει στη δικαστική αίθουσα, μίλησε για την υπόθεση και χαρακτήρισε «μόσχο σιτευτό» τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Πάλη υπάρχει όταν παλεύουν κάποιοι. Νομίζω εδώ είναι άνισος ο αγώνας. Θα ήταν σαν στημένο παιχνίδι. Αυτό το μύθευμα που κατασκευάστηκε από εκπομπές, ότι δήθεν αυτός ο μόσχος ο σιτευτός είναι η αιτία που η γυναίκα αυτή σκότωσε τα παιδιά της για να τον κρατήσει. Η προηγούμενη δικάσιμος τα αναίρεσε όλα αυτά, αποδείχθηκε το ακριβώς αντίθετο.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή και την ήθελε πάρα πολύ. Ακόμα και μετά τον θάνατο του παιδιού, της Τζωρτζίνας, της έστελνε ερωτικά μηνύματα. Της έκανε ερωτικές προτάσεις και της πρότεινε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που τον διήγειραν. Φανταστείτε έχει πεθάνει το παιδί τους, και αυτός στέλνει ερωτικά μηνύματα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.