Γυναίκα άρχισε να χτυπά το φέρετρο στην κηδεία της!- Την είχαν θάψει ζωντανή!

Γυναίκα άρχισε να χτυπά το φέρετρο στην κηδεία της!- Την είχαν θάψει ζωντανή!

Πιθανολογείται ότι οι γιατροί οι οποίοι την είχαν αναλάβει είχαν κάνει λάθος διάγνωση και είχαν μπερδέψει το κώμα με τον θάνατο.

Ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη στην Περού όταν κατά τη διάρκεια της κηδείας η «νεκρή» άρχισε να χτυπάει το καπάκι του φέρετρου! 

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς μετέφεραν το φέρετρο της 36χρονης Ρόζα Ιζαμπέλ Κέρσεντε Καλλάκα το άνοιξαν και βρήκαν τη συγγενή τους με τα μάτια ανοιχτά να τους κοιτάζει. Την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τη μετέφεραν στο κοντινό Νοσοκομείο Ferrenafe.

Τότε οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ζωντανή αν και οι ζωτικές τις ενδείξεις ήταν πολύ χαμηλά και η κατάστασή της βελτιώθηκε ελαφρώς μόλις μπήκε στη μηχανική υποστήριξη, δίνοντας ελπίδα ότι ένα θαύμα βρισκόταν σε εξέλιξη. Ωστόσο η κατάσταση της δεν άργησε να επιδεινωθεί με την άτυχη γυναίκα να ξεψυχάει λίγα λεπτά αργότερα. 

Γυναίκα άρχισε να χτυπά το φέρετρο στην κηδεία της!- Την είχαν θάψει ζωντανή!

Όλη αυτή η τραγική κατάσταση εξόργισε τη θεία της γυναίκας η οποία δήλωσε ότι  «Θέλουμε να μάθουμε γιατί η ανιψιά μου ζωντάνεψε χθες, όταν την πηγαίναμε για να κηδευτεί. Έχουμε τα βίντεο στα οποία σπρώχνει και αγγίζει το φέρετρο». Εικάζεται ότι οι γιατροί στο Νοσοκομείο Ferrenafe όπου είχε μεταφερθεί αρχικά μετά το δυστύχημα είχαν μπερδέψει το κώμα με τον θάνατο.

Η αστυνομία ερευνά τώρα αν το προσωπικό του νοσοκομείου έβγαλε τη Ρόζα από αμέλεια από τη μηχανική υποστήριξη, την κήρυξε νεκρή και την έστειλε στο νεκροτομείο χωρίς να γίνει ο κατάλληλος έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ήταν πράγματι νεκρή.