Μπαλάσκας για σύλληψη Εμμανουήλ: «Υπήρξε κλήση για φασαρίες και βρισιές»

Survivor: «Μας έπρηξες τα αρχ@@@α ρε Κωνσταντίνε»

Τι είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τη σύλληψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Νέα στοιχεία για το πώς έγινε η σύλληψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ έδωσε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Υπήρξε μία κλήση στην Άμεση Δράση από τους γείτονες για φασαρίες, για φωνές, για βρισιές. Αμέσως, περιπολικό του 100 πήγε στο σημείο, όπου διαπίστωσε ότι ήταν ένα ζευγάρι, το οποίο λογομαχούσε έντονα. Χτύπησαν την πόρτα και το ζευγάρι άνοιξε στους συναδέλφους», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη σύλληψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και πρόσθεσε:

«Εκεί πέρα, ήταν μια νεαρή κοπέλα, αναψοκοκκινισμένη, και ήταν και ο κύριος αυτός αναψοκοκκινισμένος. Ήθελαν να κάνουν αλληλομηνύσεις. Η κοπέλα είπε ότι ήθελε να τον καταγγείλει, διότι της είχε φερθεί βίαια και από εκεί και πέρα έγινε η προσαγωγή τους από την Αμεση Δράση στο Α.Τ. της Ομόνοιας, όπου έδωσαν καταθέσεις (ο ένας εναντίον του άλλου) και πήγαν στη Δικαιοσύνη. Έχουν διαπιστωθεί αμυχές από τις εξετάσεις που έγιναν».

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Πώς συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου στην τηλεόραση του Alpha, ο πρώην παίκτης ριάλιτι βρίσκεται στο αυτόφωρο του ΑΤ Ομονοίας μετά την καταγγελία της συντρόφου του, Νάνσυ.

Συγκεκριμένα, στις 28 Δεκεμβρίου η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή της Κυψέλης. Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία με τον ίδιο να κρατείται σε Αστυνομικό Τμήμα. Την επόμενη πέρασε εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Μιλώντας για το περιστατικό στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε: «Πάμε μπροστά για με καινούργια χρονιά με χαρούμενους ανθρώπους και όχι τοξικούς. Με αγάπη, χωρίς ζήλιες και όλα καλά. Θέλω να έχω την ελευθερία μου και δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης».