Πάτρα: «Δε μου έβαλαν φωτιά, κάναμε καλαμπούρι», λέει ο 35χρονος Ρομά (VIDEO)

Πάτρα: «Δε μου έβαλαν φωτιά, κάναμε καλαμπούρι», λέει ο 35χρονος Ρομά (VIDEO)

Τι λέει ο 35χρονος Ρομά που του έβαλαν φωτιά

«Καλαμπούρι μου κάνουν, καλαμπούρι κάνω και επειδή ήπια δύο τσίπουρα έγινε θέμα», είπε ο 35χρονος Ρομά από την Πάτρα, για το περιστατικό που έζησε όταν πήγε να πει τα κάλαντα.

Ο ίδιος μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, αρνείται τα πάντα και ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη θέλησή του.

Αρνείται ότι τον ανάγκασαν να κάνει κάτι, οι άνθρωποι επιχείρησης αυτοκινήτων όταν πήγε να τους πει τα κάλαντα.




 

«Πήγα να πω τα κάλαντα και το ήθελα εγώ να πέσω στα γόνατα και να πω τα κάλαντα. Όχι ό,τι μου είπαν οι άνθρωποι κάτι. Και επειδή με ξέραν οι άνθρωποι από καλαμπούρι, έπαιξα. Τα παιδιά μετά, από το θάρρος (που μου είχαν), μου έβαλαν φωτιά, έτσι για το καλαμπούρι. Τι φωτιά, έτσι για καλαμπούρι.

»Δεν θέλω απαιτήσεις από τον κόσμο. Τίποτα. Κι αυτοί μου κάναν καλαμπούρι κι εγώ. Τα πόδια μου δεν έχουν καεί καθόλου. Δεν είναι καθόλου καμένα. Η φωτιά έσβησε απότομα κι όλο αυτό έγινε για πλάκα. Τους ανθρώπους τους ξέρω πολλά χρόνια. Καλαμπούρι μου κάνουν, καλαμπούρι κάνω, και επειδή ήπια δύο τσίπουρα έγινε ολόκληρο θέμα», είπε ο 35χρονος Σταύρος Κρητικός.

Νωρίτερα η πατρινή εφημερίδα «Πελοπόννησος», ανέφερε ότι ο 35χρονος άνδρας πήγε σε μια επιχείρηση αυτοκινήτων, ζητώντας να πει τα κάλαντα. Οι άνθρωποι που ήταν παρόντες, εν αγνοία του ιδιοκτήτη, άρχισαν να τον περιπαίζουν.

Του ζήτησαν να γονατίσει για να πει τα κάλαντα. Όταν εκείνος υπάκουσε, ένας από την παρέα τού πέταξε σταγόνες εύφλεκτου υλικού και του έβαλε φωτιά.

Ο πατέρας 11 παιδιών, που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών, διαψεύδοντας το πατρινό δημοσίευμα κι επιμένοντας ότι κανείς δεν τον εξανάγκασε να γονατίσει.