Η Νόνη Δούνια για την λιποθυμία της: Πίεση ψυχολογική, κούραση και αυπνία

Η Νόνη Δούνια για την λιποθυμία της: Πίεση ψυχολογική, κούραση και αυπνία

Μετά το επεισόδιο στη Βουλή

Αναστάτωση προκλήθηκε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, όταν η Νόνη Δούνια έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ιατρείο της Βουλής.

Η βουλευτής μίλησε στο Mega Καλημέρα, εξηγώντας ότι η λιποθυμία της ήταν αποτέλεσμα ψυχολογικής πίεσης κούρασης και αυπνίας.

«Κάποιες φορές, εμείς οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Οπότε, θέλω να πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα επεισόδιο το οποίο λειτούργησε συνδυαστικά με πίεση ψυχολογική, κούραση, αυπνία…

Γιατί βρίσκομαι σε περίοδο κλιμακτηρίου, στα 50 μου, οπότε δεν έχω καλό ύπνο. Συνδυαστικά λειτούργησαν όλα αυτά, συν τη ζέστη που είχε στην ολομέλεια μέσα, ένιωσα μια δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα. Πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας γιατί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα», είπε η Νόνη Δούνια.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, ήταν συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα. Είμαι μια χαρά και χρειάζομαι λίγη ξεκούραση», πρόσθεσε η Νόνη Δούνια.