Πάτρα: Για πρώτη φορά εικόνες από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου (VIDEO)

Πάτρα: Για πρώτη φορά εικόνες από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου (VIDEO)

Δείτε βίντεο από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου

Πλάνα από το σπίτι στην Πάτρα όπου η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου ζούσε με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία τους παιδιά, τα οποία δεν είναι πια στη ζωή -της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας- ήρθαν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, η κάμερα της εκπομπής “Tlive” του τηλεοπτικού σταθμού Alpha μπήκε στο σπίτι όπου Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου έζησαν για 7 χρόνια.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή, στο καθιστικό της οικογένειας έχουν απομείνει μόνο λίγα και γεμάτα σκόνη έπιπλα με τους τοίχους να είναι βαμμένοι σε γκρι και καφέ χρώμα.




 

Όσο για την κρεβατοκάμαρα του αντρόγυνου, αυτή έχει χρώμα φούξια, ενώ πια είναι άδεια από έπιπλα.

“Σε αυτό το σπίτι είμαστε αληθινοί. Κάνουμε λάθη, λέμε συγγνώμη, δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες, δίνουμε αγκαλιές, συγχωρούμε, μιλάμε δυνατά, κάνουμε υπομονή, αγαπάμε” γράφει ένα χαρτί κολλημένο στον τοίχο.

Όσο για το δωμάτιο των τριών παιδιών τους που πια δεν είναι στη ζωή, αυτό είναι πλέον άδειο ενώ στους τοίχους υπάρχουν ακόμα κάποια παιδικά αυτοκόλλητα. Πρόκειται για το ίδιο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρή η μικρή Ίριδα, δολοφονημένη, σύμφωνα με τη δικογραφία, από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.