Λιγνάδης: «Εχω 1,5 χρόνο να μιλήσω – Τόσο καιρό άλλοι έπαιζαν μπάλα, νομίζω στο τέλος θα δικαιωθώ»

Λιγνάδης: «Εχω 1,5 χρόνο να μιλήσω - Τόσο καιρό άλλοι έπαιζαν μπάλα, νομίζω στο τέλος θα δικαιωθώ»

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη

Εκτός φυλακής βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος εξασφάλισε την χρηματική εγγύηση των 30.000 ευρώ που είχε οριστεί για την αποφυλάκισή του.

Ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 12 ετών σκηνοθέτης, ο οποίος, όπως απεφάνθη το δικαστήριο είναι ένοχος για τον βιασμό δύο ανηλίκων, δήλωσε αμέσως μετά την αποφυλάκισή του πως η «ελληνική δικαιοσύνη δεν παρασύρθηκε και δεν θα παρασυρθεί, όπως έγινε με μέρος της κοινωνίας».




 

«Έχω να μιλήσω ενάμιση χρόνο. Δικαιούμαι πλέον να το κάνω. Τόσο καιρό άλλοι έπαιζαν μπάλα. Νιώθω ότι στο τέλος θα δικαιωθώ τελείως και η αλήθεια θα αποκατασταθεί», είπε ο καταδικασμένος για βιασμούς σκηνοθέτης, ενώ ευχαρίστησε τον Αλέξη Κούγια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν θα περάσει ούτε μία ακόμα ημέρα μέσα στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε περιθώριο να καταβάλλει την εν λόγω εγγύηση μέχρι και τις 29 Ιουλίου ωστόσο, χρειάστηκε λίγες μόνο ώρες για να εξασφαλίσει το ποσό.