Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του στέκεται και πάλι στα πόδια της 3 μήνες μετά το δυστύχημα με τη Ferrari

Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του στέκεται και πάλι στα πόδια της 3 μήνες μετά το δυστύχημα με τη Ferrari

Άνοιξαν τα καταστήματα του επιχειρηματία, που «έφυγε» από τη ζωή

Περίπου τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου, που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη. Πλέον, η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού επέστρεψε στη Μύκονο, προσπαθώντας να συνεχίσει τη ζωή της.

Πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Κοντοπάνου κατόρθωσε να ξαναπερπατήσει -στο 40ήμερο μνημόσυνο καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι- ενώ με τη στήριξη συγγενών, φίλων και συνεργατών κατάφερε να ανοίξουν και πάλι τα μαγαζιά.

Το τελευταίο διάστημα εκτός από πένθος της και τη μάχη αποκατάστασης είχε να αντιμετωπίσει και την γραφειοκρατία ώστε τα τρία καταστήματα ενδυμάτων που δημιούργησε ο Τζώρτζης Μονογυιός στη Μύκονο, το Jorjy, το Alchemist και το Room, να λειτουργήσουν ξανά.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο κατάστημα Jorjy όπου συνάντησε την Αθηνά Κοντοπάνου. Εκείνη ήταν καθισμένη στην θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Τζώρτζης έξω από το μαγαζί και η φωτογραφία του τοποθετημένη δίπλα στο ταμείο. Κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι τους η Αθηνά αποκάλυψε εκτός κάμερας πως βιώνει ένα τεράστιο κενό και πως αυτό που την «γεμίζει» είναι το μεγάλωμα του παιδιού τους.