Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό» έψαχνε στην Google

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιος είναι ένας από τους ανθρώπους που της συμπαραστέκονται

Αποκάλυψη-σοκ από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, με τις αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega να σοκάρουν.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Mega, υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα από το ξεψάχνισμα των ηλεκτρονικών συσκευών της 33χρονης, με τις Αρχές να έχουν εντοπίσει σημαντικά ευρήματα στα διαδικτυακά της ίχνη. Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η 33χρονη φέρεται να πληκτρολογούσε τη φράση «Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό», στην Google, ενώ σε άλλη αναζήτηση πληκτρολογούσε «αναισθησία στα παιδιά».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να έψαχνε τη «δραστική ουσία – φαινοβαρβιτάλη» και το φάρμακο epanutin, το οποίο εφόσον χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα οδηγεί στον θάνατο, ενώ προχώρησε και σε αναζητήσεις σε ιατρική διαδικτυακή βιβλιοθήκη.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος εξήγησε οι εν λόγω αναζητήσεις δεν δικαιολογούν την εμφάνιση διαφήμισης κεταμίνης στην 33χρονη. Η διαφήμιση προκύπτει μονάχα εάν αναζητήσει επ’ ακριβώς τον όρο.

Στις 17 Ιανουαρίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζήτησε τις λέξεις αναισθητικά φάρμακα, η οποία την οδήγησε σε ιστοσελίδα με αναφορές στην κεταμίνη.

Στις 26 Ιανουαρίου, δηλαδή 3 ημέρες πριν από το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η Google επιστρέφει στο λογαριασμό της Ρούλας Πισπιρίγκου διαφημίσεις της ουσίας κεταμίνη.