Ο Μπογδάνος έσπευσε να υπερασπιστεί την Λατινοπούλου: «Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας»

Ο Μπογδάνος έσπευσε να υπερασπιστεί την Λατινοπούλου: «Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας»

Θέλησε να την συμπονέσει μετά τη διαγραφή

Να υπερασπιστεί την Αφροδίτη Λατινοπούλου έσπευσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δίχως να παραλείπει να ρίξει τα βέλη του στη ΝΔ, η οποία «έκοψε» την δικηγόρο από το ψηφοδέλτιό της.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνέχισε την απρέπεια, υποστηρίζοντας πως «όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική». Βεβαίως, κανείς δεν τοποθέτησε ούτε την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ούτε φυσικά τον πρώην δημοσιογράφο σε θέση επιτροπής για την αξιολόγηση των υγειών προτύπων στη χώρα. Επιπλέον, κανείς δεν ρώτησε τη Δανάη Μπάρκα αν συναινεί σε αυτή την χυδαία «καλλιστειοποίηση» της εμφάνισής της, στο όνομα της «απλής λογικής».

«Δυστυχώς η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους “προοδευτικούς”» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που πρόσθεσε με νόημα: «Με τη Λατινοπούλου».

Η υπεράσπιση διόλου τυχαία δεν είναι καθώς το κοινό της Αφροδίτης Λατινοπούλου είναι αυτό που στοχεύει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η δικηγόρος οδεύει προς το κόμμα που έχει ιδρύσει ο ανεξάρτητος βουλευτής.