«Βόμβες» Κουρτζίδη για Τράγκα: «Διαβάζω πάμπολλους τσάμπα μάγκες, ξερόλες – Τον Φ.Β. και τον Ν.Κ. τους ξέρετε;»

«Βόμβες» Κουρτζίδη για Τράγκα: «Διαβάζω πάμπολλους τσάμπα μάγκες, ξερόλες - Τον Φ.Β. και τον Ν.Κ. τους ξέρετε;»

Τι έγραψε ο Πάρις Κουρτζίδης

Μια ανάρτηση «βόμβα» έκανε ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα και πρόεδρος του Πολιτικού Συνασπισμού Ελληνική Ανατροπή, Πάρις Κουρτζίδης.

Ο Πάρις Κουρτζίδης αναφέρεται στους ζώντες που μιλούν για τον Γιώργο Τράγκα και υποστηρίζει ότι «σαν τον Τράγκα, πόσους άλλους ξέρετε;».

Η ανάρτηση του Κουρτζίδη

Τις ημέρες αυτές ακούω και διαβάζω πάμπολλους: τσάμπα μάγκες, ξερόλες, κόκκορες, θρασύδειλους κλπ. Ο καθείς λέει το κοντό και το μακρύ του…

Για πάμε λοιπόν στους ζώντες, αφήνοντας να μιλούν για το νεκρό Γιώργο Τράγκα μόνο όσοι έχουμε όντως κάτι σοβαρό, συγκεκριμένο και πρωτίστως χρήσιμο για το δημόσιο συμφέρον, τις αρχές και τη δημοσιογραφία να πούμε.

Ρωτώ: Σαν τον Τράγκα, έτσι όπως παρουσιάζεται/αποκαλύπτεται σήμερα από ελεγκτικές αρχές, το Μέγαρο Μαξίμου, τα ΜΜΕ, γενικά όλους όσοι μιλούν, ενώ θα έπρεπε να σωπαίνουν… Άλλους ξέρετε; Οι οποίοι όμως να είναι εν ζωή για να υπάρχει και ουσιαστικό νόημα… Να έχουν και την ευκαιρία να απολογηθούν… Για να κατονομάσουν… Για να είναι έντιμο, δίκαιο αυτό, σίγουρα όχι υποκριτικό

Για να σας διευκολύνω: Τον Φ.Β. και τον Ν.Κ. τους ξέρετε; Τους ξέρει κανείς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη; Ο Μητσοτάκης; Η Ντόρα; Οι Συγγελίδηδες; Από το κόμμα Ανδρουλάκη; Ο Ανδρουλάκης; Ο Αλέξης, γιατί δεν μιλάει; Ο Πάνος; Ο Κυριάκος Βελόπουλος, έχει κάτι να πει;

Οι Τζήμερος, Φαήλος και Μπογδάνος (που τώρα θυμήθηκε να κάνει ερώτηση για το απαλλακτικό βούλευμα Τράγκα), τι λένε; Ή δε λένε; Οι “Γαλάζιοι”; Οι “Πράσινοι”; Το ΚΚΕ; Ο Βαρουφάκης; Οι λοιποί προοδευτικοί και πατριώτες; Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι δικηγόροι, οι γυρολόγοι, οι συνδικαλιστές γραφιάδες και λοιποί επιφανείς και μη, όλοι εσείς που ξέρετε να λαλάτε τώρα για τον Τράγκα,, δεν μου λέτε τώρα, ποιοι είναι οι τρισχειρότεροι “κύριοι” Φ.Β. και Ν.Κ.; Τι έχετε ακούσει ή γνωρίζετε για αυτούς; Για να δω και να ακούσω, ντε!

Λοιπόν, μαζευτείτε… Έχω κι άλλα ακόμη αρχιγράμματα (Γ.Π., Αν.Π., Α.Δ., Ν.Γ., Ν.Χ., Χ.Ρ., Γ.Φ., Γ.Κ., Γ.Μ., Αλ.Π. κ.ά.), αλλά και ολόκληρα ονοματεπώνυμα να πω… Πρωτίστως, όμως, έχω αποδείξει ότι υπάρχουν τα γκατς για να δώσω όσες μάχες χρειαστούν μετά το νικηφόρο πόλεμο της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης, προκειμένου να φέρουμε την πολυπόθητη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην πατρίδα! Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτή που χρειάζονται η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός, οι νέες και νέοι αυτού του τόπου!

Στόχος είναι να αλλάξει το σύστημα… Επιτέλους να σπάσει το απόστημα… Να μπουν υγιείς κανόνες! Να αποκαταστήσουμε την ελευθεροτυπία, τη δικαιοσύνη, προκειμένου να εδραιωθεί μια πραγματική δημοκρατία!

ΕΛΑ κι εσύ ΜΑΖΙ!

Θέλουμε, Μπορούμε, Ξέρουμε πως…

ΥΓ.: Μη τυχόν τολμήσετε να παραγγείλετε συμβόλαια… ή “στείλετε” απειλητικά… ε